Свет

Европа у шоку! У овој европској земљи ће избити грађански рат! БОГАТА И МИРНА ЗЕМЉА ПРЕД ХАОСОМ

Шведска је на ивици грађанског рата као резултат европске отворене граничне политике, изјавио је стручњак за међународну безбедност Олле Фјордгрен.

Позивајући се на Либан као пример онога што се дешава друштву, када интеграција не успе, и када различите етничке и криминалне банде учествују у ратовима на тлу, Фјордгрен види „само један могући развој“ у будућности Шведске – „грађански рат“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово се дешава јер полиција још увек ради по застарелим правилима, а криминалци су постали немилосрднији, и играју по потпуно другачијим правилима.

Фјордгрен каже да би последње решење било да Шведска усвоји политику нулте толеранције на криминал, иако се, с обзиром на прогресивни приступ земље правди, то чини мало вероватно.

“Судство мора осигурати да ови опасни људи буду онеспособљени и уклоњени са улица”, тврди он.

Растући проблем криминала у Шведској погоршан је тиме, што је земља посљедњих година отворила своје границе милионима миграната.

Kао што је студија Спецтатор-а примијетила, „Убиство је порасло за 40 посто од 2012. године; број убистава оружјем се више него удвостручио за десет година. У поређењу са Британијом, пет пута је чешће за младиће у Шведској да буду убијени. “

Напади граната, масовно паљење возила и други злочини такође су у порасту.

Бројке објављене у августу откриле су да је 58 одсто осуђених силоватеља и 85 процената свих осуђених нападача у Шведској рођено ван Европе.

У случајевима када жртва није познавала нападача, удео страних починилаца био је већи од 80 посто. Скоро 40 одсто осуђених силоватеља је са Блиског истока или из Африке.

 

Извор: Српскидневник.цом