Издвајамо Свет

ХАКЕРСКИ УДАР НА САД! Објављени први ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ о 11. септембру, уз претњу да НАЈГОРЕ ПРЕДСТОЈИ! (ФОТО)

Хакерска група Дарк оверлорд дешифровала је 650 поверљивих докумената које су, како тврде, повезани са терористичким нападом 11. септембра, уз претњу да објављивање најважнијих фајлова тек предстоји!
То је само део од 18.000 докумената исхакованих из архива адвокатских канцеларија, осигуравајућих кућа, владиних агенција.

Они су раније запретили да ће пустити на хиљаде тајних докумената који су украдени, а који наводно откривају тајну о терористичком нападу 11. септембра. Дарк оверлорд тражи 2 милиона долара, у супротном пустиће у јавност осетљиве податке, а запретили су да ће их продати терористичким групама, страним владама и медијима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хакери су саопштили да су примили више од 12.000 долара у биткоину што је довољно да „откључају“ први ниво поверљивих докумената. Наводно, постоје још 4 нивоа која су и даље под шифрама.

„Сваки ниво садржи још више тајни и компромитујућих материјала, генерално још више истине“, саопштили су, а онда су се, како су нагласили обратили и „држави САД, али и много већој дубокој држави САД“.

„За све укључене стране – авиокомпаније, адвокатске канцеларије, истражне агенције, ФБИ, владине агенције, поручујемо: Спалиц́емо вас до темеља ако не платите“, саопштила је група, поручујући да ће следеће „цурење информација“ имати погубне последице по САД“.

Први слој информација садржи меморандуме и уговоре, податке запослених Америкен ерлајнса, тајне податке о осигурању и интервјуе породица погинулих 11. септембра. Заправо, ту нема сензационалног материјала, али је ипак потврда да су хакери имали приступ интерним и тајним фајловима компанија и да се неће зауставити са даљим објављивањем података.

Међутим, стручњаци сматрају да велика је вероватноћа да је вредност хакованих података пренадувана.

 

 

Извор: prisonplanet.com