Издвајамо Србија

ИЛИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ОПТУЖБЕ: Вучић је успео оно што није нико могао хиљадама година (ВИДЕО)

Председник Нове Србије Велимир Илић, гостујући на КТВ у Зрењанину, изнео је до сада најуоштрије оптужбе против председника СНС и Србије Александра Вучића.

Осим уобичајених оптужби за корупцију, Илић је оптужио Вучића да је радио за албанске интересе и да је утицао да Кина промени првобитни план да уместо у Бару за своју главну луку изабере албански Драч.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Илић је рекао да је од раније постојао договор са Кином да Бар буде њихова главна лука за дистрибуцију робе у Европу, а да је са Црном Гором договорено да Србија преузме Луку Бар и да за узврат помогне изградњу ауто-пута преко Црне Горе и западне Србије.

По Илићу Вучић је све то променио и направио договор са Едијом Рамом и терористима са Косова да се гради пут преко Албаније и Косова, а затим краћом рутом кроз Србију па на Бугарску.

Илић је рекао да је Вучић успео оно што није нико могао хиљадама година, да је уклонио Србију са важних међународних путева. Илић је указао да Вучић није из Србије и да у његовој власти нема министира са Мораве и из Шумадије, али зато има министара из Хрватске.

– Дошао нам неки из Бугојна и он нам води политику. Ја сам сада на Митровске задушнице ишао на гробље у Чачку. Ја сам преко 100 свећа запалио мојим рођацима од којих већину познајем и знам, сто гробова имам на гробљу,а људи који ни један гроб немају у Србији воде Србију – рекао је Илић додајући да је управо због тога направио нови покрет Национални центар .

 

Извор: Правда.рс