Издвајамо Србија

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ О УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ! Појавио се НОВИ СВЕДОК који је открио до сада НЕПОЗНАТЕ информације!

Фото: Јутјуб

Три године од злочина

Једина новост је изјава сведока који тврди да је у време убиства видео Зорана и Јелену на насипу у Борчи, каже Стефан Јокић, бранилац осумњиченог супруга убијене Јелене Марјановић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стефан Јокић, адвокат Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге, певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, рекао је да нових доказа у овом случају још увек нема.

Према његовим речима, једина новост је изјава новог сведока, који тврди да је у време убиства видео Зорана и Јелену заједно.

Допуна вештачења

– Међутим, ту постоје нека неподударања. Ова изјава се не поклапа са временским вештачењем које је тужилаштво извело по питању кретања Зорана Марјановића. Или сведок не говори истину, или вештак није добро урадио свој посао. Већ две године Више јавно тужилаштво покушава да наметне кривицу Марјановићу по цену било чега. Ми не можемо да решимо случај уколико некоме наметнемо кривицу. Теза одбране је и даље да Зоран нема никакве везе са убиством супруге – рекао је Јокић.

Јокић је изјавио да га не забрињава чињеница да ће нови тужилац, који однедавно ради на случају убиства певачице, тражити проверу доказа и допуну вештачења.

– Не постоји никакав доказ о Зорановој и Јелениној међусобној борби. Логично је да се на телу Јелене пронађе Зоранов ДНК јер су они били у браку – закључио је адвокат.

Подсетимо, оптужница против Зорана Марјановића падала је два пута, а на овом случају радиће нови тужилац јер је претходна заменица вишег јавног тужиоца која је водила случај убиства певачице Јелене Марјановић унапређена преласком у Тужилаштво за ратне злочине. Апелациони суд у образложењу одлуке сматра да тужилаштво, самим тим нови заменик тужиоца, треба да прикупи нове и провери постојеће доказе из оптужнице против Зорана Марјановића ради бољег разјашњења стања ствари.

Три године од злочина

Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. на насипу у насељу Црвенка у Борчи. Њено тело пронађено је 3. априла у каналу недалеко од насипа. Готово годину и по дана касније, након што се помислило да убица неће бити откривен, због сумње да ју је убио ухапшен је певачицин супруг Зоран Марјановић. Он је у притвору провео 10 месеци, након чега је пуштен на слободу.

 

 

Извор: Курир/Д.С.