Издвајамо Србија

ЈОШ СЕ НИЈЕ ОПАМЕТИО: Уместо повратка у бању, Дарко Лазић се бахатио у саобраћају и РАЗБЕСНЕО СВЕ! Стручњаци забринути

Фото: Јутјуб

Да вук длаку мења, али ћуд никада, својим примером доказује Дарко Лазић (28), који је, иако је недавно за длаку избегао смрт, опет ушао у аутомобил и возио се без сигурносног појаса.

То је нарочито разбеснело оне који су се молили за његов живот и оздрављење док се није знало хоће ли се пробудити из коме. Дарко Лазић је снимак и фотографије из аутомобила на којима се види како без сигурносног појаса седи на месту сувозача, док је за воланом његов возач и менаџер Миљан Врачевић, окачио на друштвену мрежу Инстаграм.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не само да су се возили без појаса већ су и певали и снимали се, не гледајући током вожње испред себе, већ у камеру мобилног телефона.

Убрзо затим уследили су коментари: „Вежи појас, бре!”, „Опет се возиш без појаса”, „Није вам паметно да у току вожње певате и снимате се“…

Дарко на негативне коментаре фанова није одговарао, нити се обазирао на њих. Иако је недавно за „Ало!“ изјавио како је захвалан богу што му је дао другу шансу и да ће се променити из корена, а лоше навике оставити у години иза нас, брзо је погазио своје речи.

– Не може Дарко да се промени никад. Није њему ово први пут да се слупа аутом или изазове удес. Мислили смо да ће се овога пута бар мало тргнути, будући да је једва преживео, али и због тога што ће добити још једно дете, али џаба. Он је одувек живео 200 на сат и очигледно ће тако наставити да живи – испричао је за „Ало!“ један од певачевих пријатеља, који не оправдава певачево бахато понашање.

– Како нам је рекао, сви се плаше да би он могао да се врати лошим навикама, пороцима и животу који је водио пре удеса.

– Од кад је напустио Институт за рехабилитацију „Селтерс“ и вратио се у Брестач, он не вежба, не иде на терапију, већ само спава, једе и пије. Није ишао ни на контроле, није урадио потребне анализе и дијагностику бубрега, чија је функција ослабљена – рекао је за „Ало!“ певачев пријатељ.

Са друге стране, из Института за рехабилитацију „Селтерс“ потврдили су нам да се Лазић није вратио, али ни јавио.

– Дарко није код нас, иако је рекао да ће одмах после Божића наставити са терапијом. Није ни позвао да се распита о расположивости капацитета смештајних јединица. Он би требало да боравак за себе и пратиоца убудуће финансира сам, али је можда лоша финансијска ситуација разлог недоласка. Не знамо – рекли су нам у том институту. Дарко Лазић до закључења овог броја није одговарао на наше позиве, док је његов возач и менаџер демантовао наводе да певач није био везан.

Два и по месеца опоравка

Подсећања ради, певач Дарко Лазић је 23. октобра доживео стравичну саобраћајну незгоду на улазу у родни Брестач, код Пећинаца, када је, како су медији пренели, услед неприлагођене брзине, без појаса и под дејством опијата и алкохола слетео с пута. У удесу је поломио шест ребара, кук, бутну кост, био је у индукованој коми, након чега му је извађена слезина и оперисана нога. Последњих месец и по дана провео је у Институту за рехабилитацију „Селтерс“, који је напустио за Божић.

– Дарко је био везан, али због повреда ребара није могао да стави појас преко рамена, већ је био око струка и руком га је придржавао – бранио га је Миљан и наставио помало љутитим тоном да нам се обраћа.

– Како то мислите да је бахат?! Како ако седи на месту сувозача и вози се 40 на сат? Фотографија коју смо направили у ауту на којој, истина је, нема појаса није начињена током вожње, већ док смо стајали.

То што смо певали у ауту и мало се опустили после свега што је Даре преживео никоме не би требало да смета. Напротив! Какав смо ми то народ?! – пита се певачев пријатељ и пословни сарадник.

Са друге стране, Дамир Окановић из Комитета за безбедност у саобраћају није желео да коментарише тај случај.

– Паметном је једном довољно – кратко је закључио он за „Ало!“.

 

 

Извор: В.Ђ./Ало