Издвајамо Србија

ЛАЗИЋУ ИСПУЊЕНА НАЈВЕЋА ЖЕЉА: Дарко коначно видео Лорену, у сузама је шчепао у ЗАГРЉАЈ и није испуштао

Дарку Лазићу испунила се највећа жеља – поново је видео своје дете! Наиме, фолкер се на Бадњи дан срео са ћерком Лореном први пут откако је пре два и по месеца доживео саобраћајну несрећу.

Његова још законита супруга Ана Севић ујутру је довела њихову наследницу у Брестач како би с татом провела празник. Чим ју је Дарко угледао, почео је да плаче као киша, а потом ју је шчепао у загрљај и није је пуштао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Сусрет је био емотиван и дирљив. За Дарка је то било испуњење сна. Тај тренутак дуго је чекао и једва га је дочекао. Лорена је била пресрећна што га је видела након дужег времена, али није јој било јасно што је Лазић у колицима. Брзо је заборавила на то јер се Дарко потрудио да јој надокнади сваки изгубљен секунд и максимално се посветио. Ту су били и његови родитељи, трудна вереница Марина Гагић и сви су се заједно трудили да Лорени угоде у свему. Пошто се Дарко брзо умара, он се више пута дневно одмара и задрема, па га је тако и Лорена успавала у наручју“, открива извор за „Kурир“.

Растанак Дарка и Лорене такође је био дирљив. Она није желела да иде кући, али певач јој је обећао да ће се видети ускоро поново.

Лазић је дочекао поноћ и по српским обичајима прославио Божић, али је морао да устане раније него што је планирао. Наиме, њега је на божићно јутро пробудила мачка Миа, која му је скакала по глави, па се Дарко пожалио:

„Мачка ми скаче по глави. Није ми дозволила да спавам као човек, а баш сам уморан. Ма, нека ме буди. Била ми је моја Лорена, то је неописив осећај. Дете нисам видео дуго и много ми је било лепо с њом“, каже фолкер.

Он ће се након празника вратити у бању, где ће наставити са свакодневним терапијама како би се што пре опоравио.

 

Извор: Курир.рс/Марија Дејановић