Занимљивости Издвајамо

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ОД 1. ДО 15. ФЕБРУАРА 2019. ГОДИНЕ: Ко ће се радовати, а ко туговати за дан заљубљених?!

Фото: Pixabay.com

Прочитајте шта вам кажу звезде.

Љубавни хороскоп од 1. до 15. фебруара 2019: Ко ће се радовати, а ко туговати за Дан заљубљених и какве све емотивне заврзламе очекују хороскопске знаке у првој половини фебруара 2019. године сазнајте одмах у овом љубавном хороскопу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ОВАН

Ваше речи биће добро прихваћене, а ви задовољнији него пре. Утолико ће доћи до благог побољшања у односима. Љубазним ставом ви ћете успевати да одражавате солидан статус у својој вези.

БИК

Премда сте се готово помирили с отуђењем, ипак се потајно надате да ће ствари кренути на боље. Готово ништа нећете успети да урадите сами. Кључ ваше среће налази се у отворености према другој страни.

БЛИЗАНЦИ

Изгледан је одличан провод са пријатељима или већим друштвом. Они који су још сами ту би могли да нађу љубав. Такође су велике шансе да нову љубав нађете путујући то то преко границе.

РАК

Припремате нови еротски план завођења особе до које вам је стало. Надомак сте до остварења, али има још једна ситница коју треба дорадити. Ваша друштвеност и даље ће вам доносити додатне бодове у љубави, али пазите да се не нагнете превише.

ЛАВ

Двоумићете се између потребе за самоћом у којој сагледавате дубље ствари и жеље за изласком међу људе с површним разговорима. Ипак, ако добијете позив за излазак, прихватите га и изађите међу људе.

ДЕВИЦА

Покушаћете да будете љубазнији према вољеној особи, а то ће донети и нека побољшања у вашем односу. Партнер ће вам стога показати своју осећајност и осетљивост.

ВАГА

На сваки начин ви ћете се трудити да заводите. Понекад нећете знати кога, јер сте мало збркани. Одредите своју мету. Ипак, ако видите да вам баш и не иде у љубави, ви се повуците и причекајте боље дане.

ШКОРПИЈА

Како вам још увек не долазе праве речи, успећете да покажете љубав на неки други начин. Ни не треба увек причати. Мање нерасположење биће повезано с тежњом да неко од вас двоје доминира у односу.

СТРЕЛАЦ

Својим наступом, понашањем и речима ви ћете привлачити пажњу особа супротног пола попут магнета. Ипак, ако сте имали неки проблем који се вукао, с њим ћете морати да се суочите на непријатан начин.

ЈАРАЦ

Осетићете благо олакшање, јер ћете ствари моћи да прихватите реалније. Ипак, далеко је то још од ваших снова. Још увек ћете ви бити склони идеји да се повучете у свој свет маште и самоће. Не чините то себи. Боље је са људима.

ВОДОЛИЈА

Ваша осетљивост и потреба за нежностима биће повећана, а спољне околности вам за то неће ићи на руку. Лепше је на лицу видети осмех, него нешто друго. С том мишљу водиљом ви ћете побољшати своје емотивне односе.

РИБЕ

Друштвеност и комуникативност биће особине које ћете моћи да покажете у свом приватном животу. Иако у себи осећате да сте у том смислу све јачи, могућност вербалних неспоразума и свађа са партнером биће подједнако јака.

 

Извор: astrosudbina.com/M.M.