Занимљивости

НАУЧНИЦИ НАПРАВИЛИ ТЕСТ КОЈИ ОТКРИВА ТАЧНО ВРЕМЕ ВАШЕ СМРТИ: Да ли имате храбрости да га урадите?

Научници тврде да би тачност овог теста требало да буде чак 75 одсто.

Амерички тим стручњака креирао је тест који би сваком требало да да одговор на оно чувено питање: „Kада ћу умрети?“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тест, који је на енглеском језику састоји се од 14 питања на које морате да одговорите како бисте сазнали када ћете напустити овај свет. Научници тврде да би тачност овог теста требало да буде чак 75 одсто.

Статистичари и научници из Пенсилваније кажу да се резултати темеље на подацима Америчког Националног института за здравље и Америчке задруге пензионера на пола милиона узорака који су прикупљени задњих десет година. Питања обухватају приходе, образовање и љубавни статус.

– Лакше је да утичете на осећај сигурности него да промените своје гене. Желимо да поручимоо људима да могу да утицу на дужину свог живота, као и на његов квалитет – кажу научници са Универзитета у Пенсилванији.

Наравно, уколико желите да живите што дуже саветују вам да не пушите, да обавезно везујете појаса када возите, да ни случајно не седате на мотоцикл без кациге и да не претрчавате улицу на црвено светло…

Уколико сте заиста знатижељни и желите да проверите када ћете умрети, решите ОВАЈ ТЕСТ, а онда нам у коментарима јавите да ли мислите да су погодили или не.

 

Извор: Espreso.rs/Alo.rs