Издвајамо Србија

НОВА АГОНИЈА ДАРКА ЛАЗИЋА! Певачу треба нови бубрег?! Вереница нон-стоп уз њега, родитељи спремни на СВЕ!

Дарко Лазић проживљава нову агонију. Таман што се стабилизовало стање с ногом и нервима који су били прекинути, због чега није могао да се креће, појавили су се нови проблеми. Наиме, звезди „Гранда“ наводно је потребна трансплантација једног бубрега.

„Дарко још не зна да има озбиљан проблем с бубрезима и да ће му по свему судећи бити потребна трансплантација. Рекли су му да му је један отказао, али не и да му је потребан нови орган. Неко време ће моћи нормално да живи и функционише са тренутним здравственим стањем, али биће проблем ако овај здрав бубрег у потпуности не обавља функцију. Услед тешког удеса, његови органи су знатно ослабили и мора да прима јаке терапије које много утичу на рад бубрега који су ионако слаби“, каже наш извор близак певачу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, Лазићеви родитељи Милан и Бранка су веома забринути због лоших вести и већ се распитују да ли постоји могућност да они буду донатори органа.

„Даркови отац и мајка би дали живот за своју децу. Ово им је најтежи период у животу. На све начине покушавају да помогну Дарку и лекарима су рекли да су спремни да све учине за наследника. Уколико заиста било потребе да се ради трансплантација, а они буду компатибилни даваоци, за сина ће дати бубрег. Поразговарали су с еминентним стручњацима и посаветовали се шта би и како било најбоље у овој ситуацији“, тврди наш извор.

Он каже и да је његова вереница Марина нон-стоп уз њега.

„Марина му је најважнија подршка. Буквално се не одваја од њега. Иако је трудна, њој су Даркови живот и здравље на првом месту. И она се распитује шта би и како било најбоље за њега да се опорави. Толико се моли за њега да је уверена да ће га бог погледати и да неће доћи до трансплантације. Сви су веома забринути и сада им је најважније да Дарков организам ојача јер ако буде требала операција, то би могло да буде опасно. Иначе, на трансплантацију бубрега тренутно у Србији чека 750 пацијената“, завршава наш саговорник.

Подсетимо, Дарко Лазић је доживео саобраћајну несрећу 23. октобра прошле године, због чега је месец и по дана провео у КБЦ Земун, након чега је пребачен у бању Селтерс.

Колеге га обилазе

Дарка Лазића свакодневно обилазе колеге, што певачу изузетно значи. Он је за новогодишње празнике свирао чак и хармонику, што је одушевило лекаре.

Певач ће по свему судећи још две недеље боравити у бањи, након чега ће бити пребачен на кућно лечење уз обавезан долазак на терапије.

Извор: Курир.рс/Иван Ерцеговчевић