Издвајамо Спорт

НОВАКУ је пришао навијач и затражио аутограм без папира и оловке, а оно што је ЂОКОВИЋ урадио распаметило фанове Надала и Федерера! (ВИДЕО)

Овај гест испред „Род Лејвер Арене“ одушевио је армију навијача нашег аса

Дан након невероватног финала Аустралијан опена у ком је Новак Ђоковић освојио рекордну, седму титулу у Мелбурну, не престаје да се прича о његових 6:3, 6:2, 6:3 против Рафаела Надала. И то са разлогом. Сада и једним – врло личним.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Догађања након сусрета су ништа мање у центру пажње, па је тако један испред „Род Лејвер Арене“ одушевио армију навијача нашег аса.

Један од фанова у Аустралији је при Ђоковићевом изласку затражио аутограм од неприкосновеног владара „Ози опена“, а како није имао папир нити ишта слично, Ноле је дошао до генијалног решења.

Узео је маркер, потписао се на сопствену дуксерицу, потом је скинуо и поклонио навијачу који се пробијао кроз уску ограду да би поздравио нашег аса.

– Ово је чиста класа. Један од разлога што га свет не воли више, јесте само јер Федерер и Надал постоје (смех)! Ја јесам Роџеров навијач и подржавао сам Рафу данас… Али, није као да је Ђоковић урадио нешто лоше мени нити милионима других у овом контексту, свака част – написао је један од страних навијача када је видео гест првог тенисера планете.

Било како било, Ноле је поново ту, игра најбољи тенис и прети да постане беспрекоран, ако то постоји у „белом спорту“, а чини се има који проценат наде…

 

 

Извор: Блиц/В.Ж.