Занимљивости Издвајамо

ОЧЕКУЈЕ НАС НЕСВАКИДАШЊА ПОЈАВА НА НЕБУ: Ево шта вечерас морате да учините како би вам 2019. године у љубави све ишло од руке

Фото: Pixabay.com

Вечерас нас на небу очекује несвакидашња појава

Припремите се да сусрет Сунца и Плутона који су оба у знаку Јарца, вечерас ваш љубавни живот продрма једним добрим торнадом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они ће нам помоћи да дубље погледамо у проблеме са којима смо се суочавали претходних месеци па и целе прошле године, а који још увек висе негде у ваздуху. Тако ћемо моћи да се помиримо са нашом прошлости и кренемо инспирисани у нове победе. Не само да ће доћи до промена у нашим љубавним животима, већ ћемо имати и затварања неких питања и проблема у нашим животима.

У астрологији, Сунце представља нас, а Плутон нешто што треба да буде откривено. Заједно, ове две планете помоћи ће нам да на видело изађе нешто што смо “давно закопали” и уз помоћ енергије Јарца бићемо спремни да наставимо да градимо нешто напред у будућности какву желимо.

Ово је транзит који траје кратко, али ће се утицај сусрета ових двеју планета осећати наредних недељу дана, све док Сунце не уђе у Водолију крајем јануара. Јануар је увек период када требамо да започнемо нове пројекте, када имамо свеже и нове идеје и инспирисани смо да радимо нешто добро. Често не схватамо да требамо да се помиримо са прошлости како бисмо наставили даље. Ништа у животу не треба да се брише и заборавља, само да се настави даље и гради боље сутра. Све у животу има своју сврху, чак и они болни моменти од којих смо мислили да нам нема опоравка помажу нам да постанемо бољи људи или верзије нас самих и да водимо животе који имају неку сврху.

Иако смо на почетку године и мислимо да је 2018. иза нас и да је живот само пут напред, варамо се. То је један циклус који се стално окреће и с времена на време се врате нерешене ствари и проблеми и враћају се све док их не решимо и не поставимо на њихово место.

Сунце је сада у положају да открива праву суштину нас самих и показује нам слику коју другим људима сервирамо као ону праву о нама. Наша суштина је оно што кријемо од осталих или од неких људи у одређеним ситуацијама, што може да изазове велике турбуленције јер ми ипак не желимо да неко види нас онакве какви смо заиста јер би то значило да постајемо рањиви.

Плутон је господар подземља и контролише све оно што је испод површине и сакривено од погледа. Ово не значи уједно и таму и нешто лоше, већ нешто подсвесно, потиснуто, ненамерно и део нас који не желимо никоме да покажемо. Он је тај који открива тајне, све оно што смо сакрили или желимо да неко превиди, али је и планет акоја може да нам покаже неке наше тсране за које ни смаи нисмо знали да постоје.

Много тога се десило прошле године, а већина нас добије слом живаца када чује израз “ретроградна Венера”. Ипак, враћају се неке ствари из прошле године, поготово оне које чине да нисмо у миру са собом, које још увек поричемо и са чијом истином не можемо да живимо.

Како бисмо оставили прошлост иза себе, научили лекцију и постали бољи – морамо да прихватимо себе онаквима какви смо заиста. Морамо опростити себи, волети себе и имати веру у себе не зато што тако треба да се осећамо када смо ми у питању, већ морамо да будемо комплетни и цели сами са собом. Морамо да прихватимо целу истину о нама самима како бисмо могли да очекујемо да то ураде и други.

Ове две планете у оваквом положају помоћи ће нам да се ослободимо образаца прошлости једном засвагда. Научиће нас да не говоримо себи како нисмо довољно добри, да треба да живимо овако или онако, или да смо уништили сваку нашу шансу да будемо срећни. Једини начин да оставите прошлост иза себе јесте да откријемо зашто смо заправо направили неке изборе и да опростимо себи зато што нисмо изабрали боље и поступили боље у неким ситуацијама.

 

 

Извор: Телеграф.рс/yourtango.com