Издвајамо Свет

ОВО ЈЕ СРПКИЊА ИРЕНА КОЈУ СЛАВЕ АМЕРИ: Бивша учитељица без двоумљења спасла босо дете с улице, а ево шта сад каже! (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Ирена Ивић, возач аутобуса родом из Прокупља, спасла је једногодишње дете у Милвокију које је босоного, по хладном времену, ходало по улици док је на себи имало само боди и пелену.

Власти округа Милвокија одржале су у четвртак конференцију у знак одавања почасти Ирени Ивић, а она је тим поводом само рекла да је била захвална што се нашла у право време, на правом месту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Учинила је много више од свог посла. Урадила је праву ствар“, рекао је начелник оркуга Крис Абел.

„Не прихватам такву врсту доброте здраво за готово,“ додао је Абел.

На питање о томе шта се догодило, Ирена је рекла: „Ако се нађем у истој ситуацији, ја ћу, наравно, увек помоћи.“

MCTS news conference on wandering baby

Watch: Milwaukee County Transit System officials talk about a bus driver's actions when she found a toddler wandering the streets on Milwaukee's south side. http://via.fox6now.com/2hqR4

Geplaatst door FOX6 News Milwaukee op Donderdag 10 januari 2019

„Апсолутно обожавам децу, некада сам била учитељица и сама имам децу, тако да сам срећна што сам успела да помогнем овом слатком недужном детету“, додала је она.

Ирена живи у Милвокију 12 година, а као возач аутобуса ради последњих пет година.

Власти су истакле да је дете старо 19 месеци, али његово име није откривено. Полиција је саопштила да је мајка, највероватније имала психичких проблема, због чега је дете било без надзора.

MCTS driver rescues lost baby from freeway overpass

WOW: "The child, who was less than one-year-old, was barefoot and wearing just a onesie and diaper." Thank you Milwaukee County Transit System drivers for sharing this video and for going above and beyond to save this child!

Geplaatst door TODAY'S TMJ4 op Donderdag 10 januari 2019

Хасан Али Абдул Касим, дететов отац је рекао је да верује да је његова супруга, за коју је рекао да има менталну болест, одвела бебу у цркву преко пута и заборавила на њу.

 

Извор: Курир.рс