Издвајамо Свет Србија

ПЕТРУШИЋ ОТКРИВА: „Дубока држава“ ће кренути на Русију и изазвати хаос! У Србији власт и опозиција сарађују (ВИДЕО)

У Србији постоји две врсте опозиције, једна која се нигде не чује јер не одговара људима из власти и из система, док је друга такозвана видљива опозиција која сарађује са влашћу, што доводи до тога да се задњих тридесет година једни те исти врте, те је данас опозиција власт а сутра позиција, и тако у круг, каже за ХелмКаст Југослав Петрушић француско српски обавештајац.

Петрушић је објаснио и начин функционисања страначких ботова које назива сектама и додаје да су јако добро плаћени за наше услове. Додаје и да су добро заштићени од стране служби која такође ради за те секте, и да ти ботови нису неки глупи људи већ добро школовани и добро организовани појединци. Основни циљ ботовања је прикривање истине или спиновање исте.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Петрушић сматра да „Дубока држава“ неће ћутати на покушај договора три највеће силе, Русије, Америке и Кине, него ће урадити све да направе хаос у свету, и то вођена углавном из Енглеске, што може проузроковати више ратних жаришта а може довести и до глобалног рата.

„Постоје докази да је Наташа Кандић након рата уз помоћ албанских терориста учествовала у доношењу лешева са Косова“ тврди обавештајац и додаје да је то кривично дело за које је предвиђен затвор али нема ко да јој суди у Србији, нити сме. Југослав напомиње да су многе жртве које су донесене и закопаване по Србији страдале у директном сукобу са албанским терористима.

„Зашто се кроз историју правдају злочини над Србима, почев од Турака, Угара, Немаца и НАТО пакта,“ поставља питање Петрушић и додаје да се ради о најтежим злочинима које цивилизација памти, а који су начињени над српским народом, а чим после ових злочина наступи мирни период почиње се са индукцијом мржње према Србима која се одрази и у самој Србији па се Срби међусобно мрзе.

Југослав Петрушић наводи да НВО које вршљају по Србији иду по свету и траже даља хапшења Срба из војске и полиције, тврдећи да до сада није било довољно ухапшених Срба и да се мора наставити са хапшењем. И кад год је указивао на овакву праксу Југослав је бивао тужен од Јелене Милић, НАТО лобисте.

„Жути прслуци у Француској су неког организовани, јер не траже промену система у Француској већ оставку председника Макрона“ каже па објашњава: „Да су искрени у намери тражили би смену целе владе. Тако да не траже промену система, већ промену власти, док би нова власт наставила по старом“. Петрушић пореди Србију са Француском и наводи да све промене од 2000. на овамо нису донеле бољитак већ супротно.

Каже и да је у свету тренутно у јеку велики сукоб корпорација, дајући пример Трампа који има јаке људе око себе који желе сарадњу са Русијом и Кином док друге корпоративне агенције гледају да по сваку цену то саботирају што може довести до већих заоштравања између јаких сила а можда и нових ратова, што се може видети и на примеру Балкана и формирању Велик Албаније.

Украјински рат, по Петрушићу, је одавно готов, али Украјина тога није свесна, додаје и да је могуће да ће изгубити још територија. Да ли ће бити засебних држава или ће се припојити Русији показаће време.

А шта је још рекао погледајте у видеу:

 

Извор: Правда.рс