Издвајамо Србија

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Он преузима све! Доказ који никада није вештачен открива УБИЦУ!

Фото: Јутјуб

Поступак који се у Вишем јавном тужилаштву води против Зорана Марјановића због сумње да је убио супругу Јелену Крсмановић у претходном периоду био је на “стендбају”, а разлог је замена поступајућег тужиоца.

Фото: Јутјуб

Наиме, након што је претходна заменица вишег јавног тужиоца која је водила случај убиства певачице Јелене Крсмановић унапређена преласком у Тужилаштво за ратне злочине, случај Марјановић остао је да чека ко ће да га преузме.

Loading...

Крајем децембра прошле године, након неколико недеља неизвесности ко ће случај да преузме, заменик јавног тужиоца, који је недавно унапређен преласком у Више тужилаштво, добио је можда најкомплекснији случај у новијој историји – случај убиства певачице Јелене Крсмановић.

Овај тужилац стога имаће веома тежак задатак – да исправи све грешке које су направљене још од почетка истраге и допуни оптужницу новим доказима, чије је извођење наложио Апелациони суд, када је оптужница по други пут враћена на допуну.

Потребно је да се изврши просторно-временско вештачење свих снимака сигурносних камера које се налазе на кући у Улици пут за Црвенку, односно свих кадрова који гледају на насип.

Такође, Биолошком факултету достављен је брис ДНК узет са десне руке са огреботине Зорана Марјановића одмах по проналаску тела.

“Наведени материјал никада није отваран и вештачен. У том смислу је неопходно да се обави ДНК вештачење истог, ради утврђивања да ли се у ДНК материјалу са огреботине уочава присуство материјала Јелене”, стоји у налогу за допуну оптужнице.

Такође, достављен је налаз крви са задњег седишта мерцедеса, који припада Јелени, а реч је о јачем трагу крви. Међутим, он никада није вештачен, односно није уврђено колико је стар и на који начин је могао настати.

 

Loading...
loading...
loading...