Издвајамо Србија

ПРОТИВ СРБИЈЕ СЕ ВОДИ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ: У Србији више нико нема реалну власт, ево како нас СИСТЕМАТСКИ УНИШТАВАЈУ

Главни циљ мрежног рата – је освајање и поробљавање одређеног друштва али не војним већ цивилним средствима – друштвеним мрежама успостављеним између друштвених субјеката, вез коришћења обичног, класичнмог орућжја, а по могућностима и без било какве директне војне агресије. Ово је тема нове књиге „Мрежни рат против Србије“ аутора Слободана Стојчевића у издању издавачке куће Авала пресс (Портал Правда).

Насловна страна (Фото: Aвала пресс)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мрежни рат су војни принципи у технике мрежно-центричног рата примењени на цивилни начин, цивилним средствима на цивилне објекте али и даље са војним циљевима, наводи аутор.

– Данас је већ практично потпуно своједно која “политичка опција” или “политичка партија”  ће добити изборе и преузети власт у Србији. Власт (владаоци) у Србији више нема реалну власт – без обзира ко је на власти. Реалне полуге моћи су у рукама странаца и мрежних оператера. Асрпским политичарима се само привремено делегира обављање одређених послова – наводи Стојичевић.

Он се осим методима мрежног рата и начину на који Американци стварају глобалну неолибералну мрежу, у својој књизи, бави се и конкретним примерима мрежних напада на Србију са акцентом на нападе на економију, медије, систем вредности у Србији и Српску православну цркву.Kњига има 220 страна. Књига се може наручити на број 063 102 28 55 или на линку ОВДЕ.

Oстале књиге из Правдине интернет продавнице погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Правда