Занимљивости Издвајамо

ПРОВЕРИТЕ ДА ЛИ СТЕ МЕЂУ ЊИМА: Ова 3 хороскопска знака очекује брак у 2019. години!

Фото: Pixabay.com

Јесте ли међу њима?

Брак није нешто о чему сања свака жена. Међутим, припаднице ових хороскопских знакова обично почну да планирају своје савршено венчање већ у детињству, а од малена знају и каквог тачно супруга желе и колико ће имати деце. Откријте јесте ли међу њима:

Фото: pixabay.com
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рак

Жене рођене у знаку Рака спремне су да направе све за свог партнера и воле безусловно. Иако су понекад драматичне и напорне, то се исплати истрпети у поређењу с тим колико улажу у однос. Њихова животна мисија је да створе рајски кутак за своју породицу и место на коме ће се сви осећати пријатно.

Фото: pixabay.com

Лав

Иако се Лавице не могу успоредити с Рачицама и оне су идеалне супруге. Жене рођене овом знаку су истовремено ратнице и најежене душе те су одане обитељи. Воле несебично и чисто, а најчешће траже партнере који су енергични попут њих.

Ован

Жене рођене у овом знаку познате су заводнице и мушкарци им тешко одолевају. Међутим, они „одабрани“ доживљавају прави преображај, јер су припаднице овог знака способне да свог мушкарца учине јачим, ведријим и одговорнијим. Жене Овнови су одличне, али и строге мајке које рађају победнике.

 

Извор: Индекс/Р.Ј.