Србија

ПУТИН БЛОКИРАО СРБИЈУ – СРПСКИ МИНИСТРИ У СТАВУ МИРНО! Влада је због ШЕФА КРЕМЉА донела зачуђујућу одлуку

Ово до сада није био случај…

Долазак председника Русије Владимира Владимировича Путина у Београд велика је ствар за Србију, а то најбоље сведочи да је ова посета померила и одржавање седнице Владе Србије.

Kако Еспресо.рс сазнаје седница Владе Србије која се традиционално одржава четвртком због доласка руског председника померена је за среду.

– Путин долази у четвртак, а то је велики дан за Србију. Председника Русије у Палати Србија дочекаће поред председника Александра Вучића и сви чланови кабинета Ане Брнабић и због тога је седница морала да буде померена – каже нам наш извор из Немањине 11.

Према његовим речима српски министри су добили налог да откажу све своје обавезе за среду и четвртак како би били максимално спремни за долазак шефа Kремља.

Подсетимо мере безбедности приликом доласка председника Русије биће подигнуте на највиши ниво, а преко 7.000 полицајаца тога дана биће на улицама главног града Србије.

Kако је Еспресо.рс причао на трпези пред Путина биће изнеђшена српска јела и најквалитетнија вина из Србије, као и посебно спремљен смуђ кога шеф Kремља обожава.

Председник Србије Александар Вучић ће приликом сусрета са председником Русије Владимиром Путином уручити икону као поклон Србијешефу Kремља.

 

Извор: Espreso.rs

loading...
Loading...