Србија

ПУТИН БЛОКИРАО СРБИЈУ – СРПСКИ МИНИСТРИ У СТАВУ МИРНО! Влада је због ШЕФА КРЕМЉА донела зачуђујућу одлуку

Ово до сада није био случај…

Долазак председника Русије Владимира Владимировича Путина у Београд велика је ствар за Србију, а то најбоље сведочи да је ова посета померила и одржавање седнице Владе Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако Еспресо.рс сазнаје седница Владе Србије која се традиционално одржава четвртком због доласка руског председника померена је за среду.

– Путин долази у четвртак, а то је велики дан за Србију. Председника Русије у Палати Србија дочекаће поред председника Александра Вучића и сви чланови кабинета Ане Брнабић и због тога је седница морала да буде померена – каже нам наш извор из Немањине 11.

Према његовим речима српски министри су добили налог да откажу све своје обавезе за среду и четвртак како би били максимално спремни за долазак шефа Kремља.

Подсетимо мере безбедности приликом доласка председника Русије биће подигнуте на највиши ниво, а преко 7.000 полицајаца тога дана биће на улицама главног града Србије.

Kако је Еспресо.рс причао на трпези пред Путина биће изнеђшена српска јела и најквалитетнија вина из Србије, као и посебно спремљен смуђ кога шеф Kремља обожава.

Председник Србије Александар Вучић ће приликом сусрета са председником Русије Владимиром Путином уручити икону као поклон Србијешефу Kремља.

 

Извор: Espreso.rs