Издвајамо Србија

СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ РАЗБЕСНЕО ЦЕЛУ СРБИЈУ: Једини глупљи празник од Нове године је…

Фото: Јутјуб

Глумац Сергеј Трифуновић на свом Твитер налогу написао је да је „једини глупљи празник од Нове године, српска Нова година“ и тиме изазвао лавину негативних коментара на друштвеним мрежама.

„Једини глупљи празник од Нове године је српска Нова година. Срећа па су прилично календарски одвојени“, написао је Трифуновић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово није први пут да Трифуновић шокира јавност својим изјавама, а такође и појавом, па је ова његова најновија изјава подсетила на премијеру филма „Монтевидео, Бог те видео“ у Сарајеву, 2011. године, када се Трифуновић појавио у мајици с ликом Јована Дивјака, бившег ратног генерала.
Трифуновић у мајици са Јованом Дивљаком

Бројни коментари ишли су у том правцу, осуђујући глумца да је претерао и да је време да се заустави у својим сулудим изјавама.

„Мостарско, полстронско љаксе, мудросеру и модерни Че Гевара, теби нико не брани да се „надробиш“ и на тај дан као на Егзиту. Е једино ако се бојиш чика Јове Дивљака да не чује, то поштујем„, један је од коментара испод Трифуновићевог твита, као и:

„Одеш рођо у Сарајево. Обучеш своју омиљену мајицу са ликом БиХ „генерала“ Јове Дивјака и слави шта ти се слави. Мени је ова права православна Нова година“.

 

Извор: ИН4С