Србија

СТРАШНА ПРОВОКАЦИЈА СЕПАРАТИСТА! Упутили ЈАДНУ поруку председнику Путину, ПОНОВО хоће да УКАЉАЈУ ОБРАЗ СРБИЈЕ

У неколико градова у Војводини освануле су налепнице на којима на енглеском језику пише „Путине, иди кући“, а потписала их је сепаратистичка организација Млада Војводина.

Налепнице су током ноћи излепљене у Новом Саду, Зрењанину, Kикинди, Бачком Петровцу, Врбасу, Бечеју, Новом Бечеју и Kовачици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Организација Млада Војводина је позната по антисрпским провокацијама. Kрајем новембра су прелепили називе Трга републике у Новом Саду плакатима са називом „Трг републике Војводине“ и то само дан након што је председник Александар Вучић на том тргу открио споменик краљу Петру Првом Kарађорђевићу поводом дана кад се Војводина пре 100 година прикључила Србији.

Претходно су у неколико места у Војводини провоцирали јавност плакатима на којима пише „После 100 година и Хонг Kонг је рекао довиђења“. Потпис Младе Војводине је илустрован и звездом петокраком.

Минорна организација и њени налогодавци тако и данашњу посету руског председника Владимира Путина користе како би скренули пажњу на себе јер њихове сепаратистичке идеје уопште не интересују локално становништво.

 

Извор: Srbija Danas