Србија

СТРАШНО! Лекар Дарка Лазића открива које све муке мора да прође пре него што му ОПЕРИШУ БУБРЕГ!

Фото: Јутјуб

Породица Дарка Лазића ових дана разматра потенцијални проблем који би се појавио уколико би дошло до тога да певачу мора да се уради трансплантација бубрега, оштећеног у саобраћајки.

Наиме, тај бубрег ради ослабљеним интензитетом, а породица већ размишља о следећем кораку. Ипак, Дарко се још добро осећа, а пре неколико дана лекари су видели делимичну функцију бубрега.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Лекарка која га је скоро гледала на ултразвуку је рекла да је видела делимичну функцију тог оштећеног бубрега, што је добра вест. Тај бубрег може и сам да се регенерише, али за то треба време и стрпљење. Видећемо шта ће бити – каже за лист извор упућен у ситуацију која је задесила певача.

Позвали смо одељенског доктора који води Дарков случај, Милоша Полексица, који нам је рекао следеће:

– Дарко има оштећење бубрега што и није тајна пошто се та информација појавила још док је лежао у KБЦ Земуну, где је био и на дијализи. Ускоро треба да му се ураде додатне дијагностичке процедуре, ЦТ ангиографија реналних артерија и уродинамска испитивања, након чега ће га прегледати нефролог и уролог и донеће се одлука о даљем третману тог оштећеног бубрега – каже за др Милош Полексић.

 

Извор: Kurir.rs/Blic