Србија

ТАЧИ ВЕЋ ЗНА ШТА ЋЕ ДАТИ СРБИЈИ, ОН ИМА МРАЧНЕ ТАЈНЕ: Преговарачки тим ОПТУЖИО председника за ИЗДАЈУ!

Чланови тима су тражили да им се документа доставе до 11. јануара, али Тачи им у том року није доставио апсолутно ништа, објаснио је Љимај

Приштински медији јављају да хашим Тачи скрива од јавности садржај својих састанака са председником Србије Александром Вучићем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они истичу како Тачијев кабинет још није доставио преговарачком тиму документа везана за предстојећи дијалог са Србијом.

Први човек преговарачког тима Фатмир Љимај изјавио је за Зери да је тражио од Тачија да му документа достави што пре, јер је већ прекорачио дедлајн који је утврдио преговарачки тим.

Чланови тима су тражили да им се документа доставе до 11. јануара, али Тачи им у том року није доставио апсолутно ништа, објаснио је Љимај.

За то време Тачи се није оглашавао тим поводом, нити је спомињао кашњење докумената.

Овакав став, пишу приштински медији, само је потврдио мишљење опозиције да је цео тим, на челу са Љимајем и Ахметијем, само кулиса за председника Тачија и да неће имати никаквог утицаја на будуће преговоре. По њима, преговоре ће водити и довршити Тачи, а остатак тима ће бити само посматрачи у Бриселу.

 

Извор: Espreso.rs/Kosovaonline