Издвајамо Србија

ТВИТЕРАШИ ОПЕТ ПЛАЧУ ОД СМЕХА: Лажни твитераш намагарчио Крлета, а сад опасно насела и Весна Пешић

Фото: Јутјуб

У новој „епизоди“, Горан Ћувиз се представио као лидер Двери Бошко Обрадовић и објавио твит следеће садржине: „Управо смо добили обавештење од Руског министарства спољних послова, у ком очекују да се Двери појаве на дочеку председника Путина, ми ћемо ићи, без обзира што ће власт то да спречи по сваку цену“

Познати твитераш Горан Ћувиз, односно Балтазар Фарбар, познат по бројним шаљивим акцијама акцијама на овој друштвеној мрежи поново је бриљирао и слатко насмејап бројне твитераше.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је, подсетимо, пре неколико дана добро намагарчио Небојшу Крстића, представљајући се као амбасадор Русије у Србије Александар Чепурин.

Крстић је помислио да полемише са амбасадором Чепурином. Што је још смешније, Крле је, мислећи да је реч о правом профилу, настојао да покаже став, али га је „твитер Чепурин“ тако сложио, да ће тзв. маркетиншки стручњак ову расправу свакако дуго памтити!

У новој „епизоди“, Горан Ћувиз се представио као лидер Двери Бошко Обрадовић и објавио твит следеће садржине: „Управо смо добили обавештење од Руског министарства спољних послова, у ком очекују да се Двери појаве на дочеку председника Путина, ми ћемо ићи, без обзира што ће власт то да спречи по сваку цену“.

На овај твит се жестоко „примила“ Весна Пешић која је „од почетка знала да ће овако да испадне“.

„Лажна опозиција у савезу са националистима. То је у старту било осуђено на пропаст“, написала је Весна Пешић.

На то је „Бошко Обрадовић“ односно Горан Ћувиз одговорио „Види вам се младеж“.

Весна Пешић је побеснела и написала: „Није те срамота барабо шовинистичка. Идеш на блок!“.

Погледајте твитове „Бошка Обрадовића“ и Весне Пешић.

Фото: Твитер принтскрин

 

Извор: Курир.рс