Издвајамо Србија

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Када Путин дође, ове две ствари немојте никако да радите док сте у стану!

Председника Русије чуваће чак 7.000 српских полицајаца!

Како „Ало!“ сазнаје у Београд је још прошле недеље стигло око 250 елитних руских специјалаца и лично обезбеђење руског председника. Они су проверавали путању којом ће се кретати Путин, места састанака, клима-уређаје, храну, интернет…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снајперисти ће бити распоређени по највишим крововима зграда у Београду. У обезбеђењу ће учествовати и Војска Србије. Три српска „мига“ требало би да прате авион председника Русије од момента када уђе у ваздушни простор Србије.

Житељи зграда на подручју Београда које се налазе на рути посете председника Руске Федерације Владимира Путина, добили су обавештење.

– Обавештавају се власници станова и подстанари зграде да ће дана 17.1.2019. године бити посета председника Руске Федерације, господина Владимира Путина. Приликом обиласка гробља „Ослободиоци Београда“ потребно је затворити прозоре и спустити ролетне; не правити никакве изласке и шетње из зграде у периоду од 8 до 13:30 часова, док траје посета гробу „Ослободиоцима Београда“, пише на обавештењу окаченом на улазним вратима.

Министарство унутрашњих послова ће током посете председника Русије Владимира Путина 17. јануара предузети максималне мере обезбеђења, које подразумевају измене режима саобраћаја у одређеним деловима Београда и посебне мере на траси његовог кретања и у објектима које ће посетити.

Биће забрањен сваки вид саобраћаја на траси кретања Путина, као и на саобраћајницама које се налазе у непосредном окружењу. На снази ће бити и забрана паркирања возила на саобраћајницама које се налазе на траси његовог кретања.

 

 

Извор: Ало.рс/Ј.Ш.