Занимљивости Издвајамо

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП! Овај знак ће зарадити огроман НОВАЦ, а у ЉУБАВИ…

Фото: Pixabay.com

Погледајте шта вам звезде поручују…

Ован

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Имаћете доста пословних обавеза и вероватно ћете морати да радите на бољој организацији у наредном периоду. Када је у питању љубав, можете да очекујете неко мање разочарење. На пољу здравља је пред вама период у којем можете да имате проблеме са стомаком, варењем, цревима. Јако је важно да максимално пазите на своју исхрану.

Бик

Пред вама је период у којем ћете имати мање обавеза и одмор од посла и напорног темпа из претходног периода. На пољу љубави очекује вас почетак нове везе. Када је у питању здравље, могући су мањи срчани проблеми о којима би требало да поведете рачуна, а и доњи део стомака ће вам такође бити прилично осетљив у овом периоду.

Близанци

Могуће је да ћете у вези приватног посла током ове фазе морати да донесете неке важне одлуке. Када је у питању љубав, осећате веће захлађење између вас и партнера. На пољу здравља су наглашени проблеми са пробавом, успореним метаболизмом а постоји и склоност ка гојењу. Није вам добар период и осетљиви сте.

Рак

Практични сте и систематични па лако доносите нове пословне одлуке током данашњег дана. На пољу љубави вас очекује занимљиво познанство са млађом особом од вас. Када је у питању здравље, могући су неки пролазни проблеми везани за грло, синусе, склоност ка прехладама и вирусним инфекцијама. Потрудите се да ојачате свој имуни систем.

Лав

Очекује вас побољшање финансија као и нека важна нова дешавања на пословном плану. На пољу љубави вас не очекују веће промене током ове недеље јер сте некако незаинтересовани. Када је у питању здравље, очекују вас проблеми са грлом, али и са слузокожом уста и носа као и са зубима. Обавезно се посаветујте са вашим лекаром око свега што вас мучи.

Девица

Није вам повољан период и врло је могуће да нећете сада бити у стању да донесете праве одлуке на пољу посла. Када је у питању љубав, још увек патите за неком особом из прошлости. На пољу здравља вас очекују проблеми са главобољом, очима, ниским притиском и несвестицом. Данашњи дан вам је повољан за одмор и требало би да избегавате напрезање.

Вага

Имаћете неке кочнице на пољу посла. Иако имате добре идеје, сада не можете да их остварите како сте желели. Када је у питању љубав, очекујете више иницијативе од вољене особе. На пољу здравља вас очекују мањи проблеми због нервозе и стреса. Важно је да током ове недеље нађете довољно времена да се посветите себи и релаксацији.

Шкорпија

Пред вама је период у којем можете да очекујете добре односе на пословном плану. На пољу емоција вас очекује занимљив флерт са особом из круга пријатеља. Када је у питању поље здравља, велике су шансе да ћете у току овог периода имати проблеме са циркулацијом у ногама, као и са ножним зглобовима па о томе поведите рачуна.

Стрелац

Можете да очекујете да ћете успети да остварите неке важне договоре на пословном плану ове недеље. Када је у питању љубав, можете да очекујете позитивн преокрете. На пољу здравља вас очекују мањи проблеми са кичмом, леђима, прати вас укоченост и осећај слабости, немоћи. Бићете склони потешкоћама и компликацијама на овом плану.

Јарац

Очекује вас повољна недеља током које ћете имати могућност да правите жељене промене. На пољу љубави вас очекују нове авантуре, познанства и узбудљива дешавања. Када је у питању здравље, могући су проблеми због прекомерног уноса алкохола. Очекује вас фаза у којој ћете морати да почнете да мењате своје лоше навике.

Водолија

Финансије ће вам током ове недеље бити доста боље. Можете да очекујете позитивно стање на пословном плану. Када је у питању љубав, мучи вас љубомора и неповерење. На пољу здравља вас очекује фаза у којој можете брже да се регенеришете и да решите проблеме које имате из прошлости. Могуће је да ћете се опоравити од неких потешкоћа.

Рибе

Пред вама је период у којем можете да очекујете ново пословно партнерство које ће бити јако добро за вас. На пољу љубави вас очекује период у којем је могућ почетак нове озбиљне везе. Када је у питању здравље, могуће су неке мање хормоналне сметње или ситни гинеколошки проблеми, али нема назнака за веће потешкоћe

 

Извор: Крстарица