Издвајамо Свет

ВОЈНИ ПИЛОТ АМЕРИЧКЕ ВОЈСКЕ ОТКРИО СТРОГО ПОВЕРЉИВИ ПРОГРАМ: Ово је најтајнија црна операција у људској историји

Хемијске геоинжењерске операције спроводе се широм света, 24 часа дневно, с лажним покрићем “националне безбедности”

Пилот тајних трагова на небу проговорио је први пут у модерној историји. Открио је информације толико поверљиве, да је ставио свој живот у ризик.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај храбри пилот је разјаснио да постоји лажно оправдање за патентиране противзаконите и високо токсичне трагове на небу који се појављују широм света деценијама. То лажно оправдање је “национална безбедност” извештава статеофтхенатион2012.

Годинама, људи су се питали зашто авиони остављају остављају трагове и тако учествују у програму загађења атмосфере, што је штетно како за људе тако и за планету.

ОДГОВОР: Јер су им мозгови испрани да верују да су ове мисије потребне како би се заштитио народ.

Овако је Дубока држава увек успевала да се извуче с многим смтроносним и деструктивним програмима у протеклих сто година: тренирају их под лажним контекстом националне безбедности.

А ипак, то не може бити даље од истине. Аеросоли ових трагова садрже алимунијум оксид, соли баријума, стронцијум и друге отровне хемикалије које не смеју да буду у нашој атмосфери.

Име овог програма је: ОПЕРАЦИЈА ИНДИГО СКАЈФОЛД

“Можда ће моје колеге пилоти прочитати ово или чути нешто па ће одлучити да и сами признају.”

Коначно, војни пилот је одлучио да на видело изнесе незаконити и деструктивни глобални програм трагова на небу. Уз то иде и видео који доноси истину о храбром пилоту који је одлучио да проговори.

Овим ризикује свој живот и животе своје породице. Док слушате презентацију или читате текст, имајте на уму да су трагови на небу 24 сата дневно, по целом свету и имају ужасне последице.

Без обзира шта је наведено као разлог оних који управљају овим авионима, њима је речено да овај програм има везе с НАЦИОНАЛНОМ БЕЗБЕДНОШЋУ.

Приметићете да НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ делује покварено јер је цео смисао геоинжињеринга опасно и погрешно вођен. Нашироко и систематично просипање аеросола на небу широм света не може никако да има везе с “националном безбедношћу.”

Они који наседају на овако смешне изјаве су очигледно испраних мозгова и натерани да верују у овај апсурдни план.

Баш зато, је важно да се све изнесе на видело. Никада раније особа која је директно умешана у све ово није изашла у јавност.

Не само да “Блу Џеј 1”, како је познат, иде у јавност, већ је спреман да раскринка ОПЕРАЦИЈУ ИНДИГО СКАЈФОЛД. Овај чин откривања имена које је можда најдеструктивнији владин програм у историји.

ЗАШТО?

Јер сада даје антигеоинжињеринг групама мету у коју ће да ударе унутар нације и влада. Како, на крају, владини званичници и политичке вође, федералне, државне, градске, могу да толико немају појма о масивном просипању аеросола који се догађа изнад њихових глава?!

Може ли неки одговорни званичник да настави да жмури или да буде индиферентан?

Зато је ово критично развијање огромно! На ово смо чекали, па ипак мало људи то стварно и схвата. Зато ова порука мора да стигне до широке народне масе.

Јер на крају дана, сваког дана, свако људско биће на сваком континенту ће се узнемирити због свеприсутних трагова на небу.

1.Трагови на небу рутински топле сунчане дане претварају у облачне.

Нико не воли да му се украду сунчани дани, након неколико сати трагова на небу. Дан за даном, небо се драстично мења на локалном нивоу. Да ли ико више воли облачан дан од сунчаног? Свакако да људи Флориде и Калифорније желе своје сунце! Па тако и остатак света.

2.Трагови на небу садрже мешавину токсичних хемикалија и отровних састојака попут соли баријума, алуминијум оксида, стронцијума, живе итд. што ће једном пасти на Земљу.

Овај микс токсина пада на фарме, шуме, језера, травњаке и баште.

Како спречити да ове хемијаклије уђу у домове, канцеларије и тржне центре? Ко још жели да му се сваки дан баца токсична материја на главу?!

Геоинжењеринг је доказао да је екстремно штетан по људско тздравље и животну средину.

Пилот авиона који оставља трагове на небу је проговорио:

“ Прво, волео бих да кажем да се не слажем с мојом мисијом, али који се пилот истински слаже? Неки од нас су размишљали да одустану. Нисмо добијали договоре на питања шта заправо посипамо. Ако открију да ми или наше породице активно истражујемо тзв. “трагове на небу”, спровели би одређене мере одмазде.

ХААРП и радари су две ствари које су забрањене за истраживање. Осим ако деца не уче о томе у школама, не смемо сами да их учимо. Не бих намерно пуштао на моју децу токсичне аеросоли, али као што сигурно знате, можда 80% пилота нема породицу и децу.

Из морнарице, обалске страже и ваздухополовних сила изабрани су топ пилоти. Мнофи од њих су “чвртси према човечанству” и није их брига што убијају у Америци или свету. Кунем вам се, већин пилота је као машина, а ја их зовем Танкер Терминатори.

Не бих смео ово да вам кажем, али приближно 1/3 свих летова је оркестрирана с малих, безимених острва, где су направљене базе. На овим екстремно удаљеним острвима постоји ХААРП систем разних облика, а многи окружују острво или се налазе у океанима.

Морнарица прави софистицирану подводну технологију која ће омогућити роботима да прелазе огромне раздаљине. Сваки пут када видите или чујете за војне вежбе на мору, они у принципу подржавају своју војску подводним роботима. За сваки авион има један водени робот, а ускоро ће се тај број удвостручити. Ово нећете моћи да видите на Гоогле Еартх. Немогуе је лоцирати ове уређаје.

Разумем вашу бригу за безбедност људи. Показани су нам филмови током вежби приликом катастрофа и уништења домовине софистицираним оружјем и речено нам је да ће бити последица ако не будемо летели.

Наша залагања да створимо оружје за одбрану атмосфере је једина мисија те врсте у свету. Плаћени смо више од обичних пилота. Говоре нам да је тајност део наше заштите и да не слушамо шта јавност прича.

Сви знамо за сајбер програм температуре паљења или за ФП-03. Овај програм има самоуништавајућу секвенцу која се може даљински активирати са било које локације. Сигнал се преноси преко три сателита и не може се блокирати. У сваком датом моменту можете имати још само 15 секунди живота.

Говоре нам да ФП постоји како авиони не би пали на јако насељена места. Могу даљински да детонирају наше авионе изнад безбедних зона, али убеђени смо да су ови лажни програми само део плана да не проговоримо јавно.

Да ли сте икада видели члана посаде који је преживео неколико падова? Сваки авион је потпуно уништен… с разлогом, убеђен сам. Ризикујемо животе на више начина сваки пут када летимо, нарочито ноћу.

Наређују нам да летимо све ниже и ниже. Осећамо се као део “царства тамне силе” . Знам да су неки авиони срушени, најчешће у Русији, Кини и Кореји, али медији никада нису о овоме извештавали. Ризикујем све што ово откривам.

Суочили сте се са владом и Великим Братом. Волео бих да сутра одем кући и да не мислим више на авионе. Недостаје ми прелепо плаво небо моје младости и срамота ме је што сам уништио тај сан.

Још важније, можда моје колеге пилоти прочитају ово и одлуче да и они нешто кажу. Знам да сам мали део мозаика. Ако будем сазнао још нешто, послаћу вам имејл.

*** ***

Последње речи пилота: “Сви пилоти на одсуству морају да се јаве својим надређенима 15. децембра због специјалне операције, како би се квалификовали за Индиго фазу 2, која почиње 21. јануара. “

Верује да је фокус њихових летова сада источна Калифорнија и Тексас, плус осећа да је у питању нова комбинација токсичних хемикалија, и да ће користити нове технологије не би ли трагови били невидљиви.

“Атмосферски заштитни омотач” ни он не верује у то. Ово је крај поруке овог пилота.

Из мог искуства, у контакту сам с њим 6 месеци преко Интернета и све што ми је рекао испоставило се као истина, тако да немам разлога да сумњам.

Ово такође истиче и то колико је тешко борити се против овог програма, јер људи у програму не контактирају с јавности. Зато, потребно је размислити и наћи решење како да се програм затвори, јер загрева планету и убија све с УВ зрацима и токсичним металима.

Закључак

Активни пилот авиона који остављају трагове на небу је храбро изашао из сенке и ставио своју каријеру и живот у ризик. Оваква жртва треба да буде подстрек за заједницу и за оне који се боре против трагова на небу. Ако подигнемо свест људи о пилотима, затворићемо заувек глобални инжињеринг.

Операција Индиго Скајфолд је ОТКРИВЕНА. Знамо како јој је име. Знамо како ради. Добили смо информацију да ће се проширити и да смо још више у опасности.

 

Извор: Wебтрибуне.рс