Издвајамо Русија Србија

Вучић је био код Путина У КУЋИ и однео му ПОСЕБАН ПОКЛОН, а руски председник се ПРЕКРСТИО ТРИ ПУТА и УРАДИО ОВО…

Председник Србије Александар Вучић гостовао је на телевизији Пинк где је говорио о најављеној доживотној робији, посети Путина, економији, косовском питању, али и о личним стварима.

Председник је, говорећи о једном неформалном сусрету са руским председником Владимиром Путином, изнео до сада непознате детаље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Русија нам је увек помагала и подржавала нас. Председник Путин је један рационалан, одговоран и озбиљан човек. Једном када сам отишао код њега купио сам му посебну икону, а то је био једини пут када ме примио у своју кућу. Он је устао и показао ми је поверење и поштовање, али и свој православни дух, што је мене јако изненадило, мислио сам да ће то да склони и да каже „хвала“ на пристојан начин. Он је икону поставио на сто уз зид, три пута се прекрстио и пољубио је. Мало смо разговарали о православном духу, и поштовању. Изванредно свира клавир, а туу ноћ ме је позвао на ноћну лигу за хокеј, ја само сам се насмејао и рекао да клизаљке не знам да навучем, а камоли да клизам – рекао је Вучић.

Он је навео да са Путином у четири ока разговара потпуно отворено и без тајни.

 

Извор: srbijadanas.com