Издвајамо Свет

ЗА 7 ДАНА ЈЕ КРАЈ СВЕТА! Стиже крвави Месец, остварење библијског пророчанства, Сунце ће претворити У ТАМУ! (ВИДЕО)

Помрачење Месеца, које се догађа само 28 пута у једном веку, многи теоретичари завере виде као знак упозорења библијског пророчанства које се остварује.

Тек је 14 дана прошло од уласка у Нову годину, а теоретичари завере тврде да је остало само седам дана до смака света. Редак феномен крвави Месец, који је према тврдњама једног америчког свештеника, описан у Библији, догодиће се 21. јануара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Помрачење Месеца, које се догађа само 28 пута у једном веку, многи теоретичари завере виде као знак упозорења библијског пророчанства које се остварује.

Џон Хаги, амерички свештеник, у својој апокалиптичној књизи „Четири крвава Месеца: нешто ће се променити“ сугерише да је ова појава испуњене пророчанства описаног у светој књизи.

Хаги је написао да се овај феномен током потпуног помрачења помиње у књизи пророка Јоела 2:31: „Сунце ће се претворити у таму, а Месец у крв, пре него што велики и ужасан Господњи дан дође“.

Пол Бегли, протестантски свештеник из Вест Лафајета у Индијани упозорио је Американце да се спреме за крвави Месец, који ће се изнад Сједињених Држава десити између 20. и 21. јануара.

– Догађа се нешто библијско што наговештава Други Христов долазак – рекао је свештеник Бегли.

Он је упозорио на ово пророчанство.

– Предвиђање овог апсолутног догађаја библијске природе ће се догодити. Да. Да ли је супер крвави Месец знак судњег дана за човечанство? Да ли то долази? Да – рекао је он.

Бегли је нагласио да „нема сумње“ да је крвави Месец у јануару пророчки знак из Библије.

Неки стручњаци за Библију, међутим, одбацују његове тврдње и кажу да крвави Месец не најављује апокалипсу.

И крвави Месец који се догодио у јулу прошле године такође је требао да донесе смак света, а колико видимо, сви смо још живи.

 

Извор: Телеграф/Д.К.