Издвајамо Србија

ЗАЈЕДНО НА БАДЊИ ДАН: Дарко Лазић коначно са ћерком након саобраћајне незгоде, слика говори више од речи (ФОТО)

– Дошла ми љубав моја слатка -прокоментарисао је Дарко Лазић уз фотографију са ћеркицом Лореном коју има из брака са певачицом, бившом супругом Аном Севић.

Лорена и он се нису видели од саобраћајне незгоде која се догодила 23. октобра прошле године. Дарко Лазић је јуче изашао из бање и стао је на ноге, а бадњи дан их је поново спојио.

View this post on Instagram

Došla mi ljubav moja slatka❤👶

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, Дарко Лазић и његова ћеркица Лорена чули су се док је он боравио позивом, па чак и путем видео позива.

– У уторак су се коначно чули преко видео-позива на Вајберу. Лорена га је одмах питала: „Тата, када ћеш доћи?“ Он јој је одговорио да ће видети чим заврши са послом. За Лорену, Дарко је на путу, јер мора пуно да ради. Мој син је био веома узбуђен због разговора са Лореном, обоје су били пресрећни – испричала је Бранка Лазић, мајка певача једном приликом те открила шта су уници рекли поводом Дарка Лазића.

Подсећамо, Дарко Лазић јуче је напустио бању у Младеновцу где се опоравља након саобраћајне незгоде, како би Божић провео са породицом у Брестачу. Дарко је раном зором са пријатељима отишао по бадњак.

View this post on Instagram

SRECNO BADNJE JUTRO❤❤❤❤ BRACAAAAA

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

– Срећно Бадње јутро – поручио је Дарко Лазић пред свануће. Ова порука одушевила је његове фанове који су му, између осталог, поручили: „Браво бре Србине“.

Шајкача на глави, ракија у једној, а бадњак у другој… певач је урадио све по обичају. Неколико сати касније видео се са Лореном.

Иначе, Дарко Лазић са девојком Марином чека сина.

 

 

Извор: Ф.Ј./Блиц