Издвајамо Србија

АЛБАНЦИ ПОЛАЖУ ЗАКЛЕТВУ ДА ЋЕ УНИШТИТИ СРБИЈУ! СТИЖУ ПОЗИВИ НА КИМ: После повлачења такси преостаје САМО ЈЕДНО!

Фото: Јутјуб

У косовској јавности освануо је позив на полагање заклетве са идејом да се настави притисак на Србију

Заклетву на коју се Албанци позивају преносимо у целости:

– Ја син/ћерка Косова, заклињем се да ћу од данас максимално пазити на част наше државе и да више нећу користити производе из Србије. Урадићу то 100 посто за своју државу, за локалне (домаће) произвођаче и за мученике који су нам донели слободу. Са овом активношћу створићу најмање 30.000 радних места годишње. Ко прекрши ову заклетву биће заувек осрамоћен – наводи се у заклетви.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Самопроглашене власти на Косову већ недељама трпе велике притиске од стране међународне заједнице због одлуке да уведу таксе од 100 одсто на робу из Србије и Босне и Херцеговине.

Последњу велику бламажу доживели су пре само неколико дана пред Саветом безбедности Уједињених нација, када су све чланице савета, једногласно, тражиле укидање такси.

Оштре речи упутила је и Америка властима у Приштини, иначе њихов главни савезник и гарант самопроглашене независности, а из администрације Доналда Трампа затражено је да се моментално укину мере.

Премијер такозваног Косова Рамуш Харадинај, упорно одбија да промени политику, супротстављајући се највећим силама.

Иако не жели да повуче мере, због све већег притиска као и чињенице да би савезници могли да га напусте и предају Специјалном суду у Хагу због ратних злочина које је починио, Рамуш све више размишља како да повуче таксе, а да „сачува образ“.

С тим у вези, лако је могуће да је нова заклетва шанса коју Харадинај тражи, не би ли се позивом Албанаца на бојкот српске робе „опрао“ након што повуче мере.

 

 

Извор: Информер/Ало