Издвајамо Србија

АНА СЕВИЋ ХОЋЕ ДА СЕ УДА, ЛАЗИЋ НЕ ДА РАЗВОД: У бесу открила СУРОВУ ИСТИНУ о Дарковом односу са ћерком Лореном!

Поновни хаос…

Певачица Ана Севић претходних месеци имала је јако турбулентан период, а када је Дарко Лазић почео да се опоравља од саобраћајке, она каже да је све кренуло правим путем. Како је открила, планира да поново стане на луди камен, а како је партнера нашла, фали још само једна ствар – да Дарко потпише развод.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Севићева истиче да јој растанак од Лазића није био лак.

Фото: Јутјуб

– Развод и растанак је сам по себи увек тежак, просто то је један пораз животни на који нико није спреман. Колико год сте свесни да ће се то десити, онда када до њега дође тешко је. Не знаш како ће то да изгледа, завршава се нешто за шта си мислио да ће увек трајати, то нису лаке ствари. Ја сам се због тога повукла из медија и посветила детету и себи, желела сам да ми живимо нормално. Све је то сада прошло и идемо у једном лепом правцу, хвала Богу, Дарко се опоравља. Он још није потписао папире. Не бих улазила у те детаље због чега није – каже Ана и открива како је њихова ћерка Лорена поднела овај период.

– Лорена је јако мала и Дарко заправо никада није био ту. Њој то није било чудно, некако је све то било део њеног живота. Он је викендом радио, преко недеље такође није био са нама, њој то није била нека велика промена. Наставила је да се виђа са њим кад год је он пожелео да дете буде код њега, кад год је пожелео да је чује, чуо ју је, тако да могу рећи да се ту ништа није променило. Лорена је упознала Марину. Дарко и ја смо направили одвојене путеве свако на своју страну, али оно што је битно јесте да наши партнери прихвате Лорену, што се мене тиче, другачије не би ни могли да буду ту.

Када је у питању љубав, певачица не крије да је јако задовољна.

– Ја нисам изгубила веру у љубав, нити бих дозволила да ме било ко удаљи од нечега што је најлепше у животу. Љубав је мој покретач, ја волим да волим и волим да сам вољена. Волим да поред себе имам правог мушкарца који је мој и Лоренин ослонац – поручила је Севићева са широким осмехом на лицу, а на питање да ли ће и она, попут њеног још увек актуелног супруга Дарка Лазића ускоро да се вери, па и да стане на луди камен, поручила је да је пронашла мушкарца за себе: – Данијел је тај. Полако, о том потом. Знам да се Андреана Чекић пријавила да ми буде кума, наравно да бих пристала – закључила је Ана Севић.

Нећу певати Дарку и Марини на свадби

Севићева је истакла и да вереницима Дарку Лазићу и Марини Гагић неће запевати на свадбеном весељу.

– Ја немам репертоар за њихову свадбу, то је дефинитивно. Ја сам више поп певач и забавни, а они тамо воле те двојке за које је Дарко доктор. Сигурно је да се ја не бих латила микрофона – закључила је Ана.

 

Извор: Блиц