Издвајамо Србија

БЕЗ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ И ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА: Он је пијан убио Шабана Шаулића! Нови језиви детаљи несреће!

За време трајања испитивања несреће је аутопут А2 у правцу Дортмунда је привремено затворен

Мушкарац (34), возач аутомобила који је изазвао несрећу у којој је погинуо легендарни певач Шабан Шаулић има лакше повреде рамена, пишу немачки медији. У аутомобилу са Шаулићем били су његови пријатељи, који су тешко повређени.

Loading...

Како јавља немачки “Минденер Тагеблат”, тридесетчетворогодишњи мушкарац, који је био под дејством алкохола и без возачке дозволе, закуцао се са сувозачеве стране у “сеат” у коме је био Шабан Шаулић. Српски певач је погинуо, а возач његовог аутомобила, музичар Мирсад Керић је тешко повређен и лекари се боре за његов живот.

У аутомобилу са Шаулићем био је и његов кум Слободан Бобан Стојадиновић, такође има теже повреде, али његово здравствено стање је стабилно.

Полиција је стигла на место несреће у недељу у раним јутарњим часовима. Сви путници који су учествовали у стравичној саобраћајној несрећи превезени су у локалне болнице у околним местима Билефелду и Гутерслоху.

– Били су позитивни, све је било супер. То је било на ауто-пут где су радови у току, тај што је изазвао удес није имао возачку и пијан је сео за волан. Још се боре за његове. Они су отишли у хотел и јутрос су кренули на пут према Диселдорфу, требало је да стигну на авион – рекао је Богдан Маркота власник клуба у ком су наступали синоћ.

Према првим информацијама, удес се догодио када је при великој брзини дошло до судара “мазде” и “сеата” у коме је био Шабан Шаулић, што је узроковало скретање и ударање у банкину.

На месту несреће уочљиви су језиви призори. Каросерије оба аутомобила су потпуно уништене, стакла полупана, а возила готово непрепознатљива.

За време трајања испитивања несреће је аутопут А2 у правцу Дортмунда је привремено затворен на пет сати.

 

Извор: Ало

Loading...
loading...
loading...