Издвајамо Србија

БЕЗ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ И ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА: Он је пијан убио Шабана Шаулића! Нови језиви детаљи несреће!

За време трајања испитивања несреће је аутопут А2 у правцу Дортмунда је привремено затворен

Мушкарац (34), возач аутомобила који је изазвао несрећу у којој је погинуо легендарни певач Шабан Шаулић има лакше повреде рамена, пишу немачки медији. У аутомобилу са Шаулићем били су његови пријатељи, који су тешко повређени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како јавља немачки „Минденер Тагеблат“, тридесетчетворогодишњи мушкарац, који је био под дејством алкохола и без возачке дозволе, закуцао се са сувозачеве стране у „сеат“ у коме је био Шабан Шаулић. Српски певач је погинуо, а возач његовог аутомобила, музичар Мирсад Керић је тешко повређен и лекари се боре за његов живот.

У аутомобилу са Шаулићем био је и његов кум Слободан Бобан Стојадиновић, такође има теже повреде, али његово здравствено стање је стабилно.

Полиција је стигла на место несреће у недељу у раним јутарњим часовима. Сви путници који су учествовали у стравичној саобраћајној несрећи превезени су у локалне болнице у околним местима Билефелду и Гутерслоху.

– Били су позитивни, све је било супер. То је било на ауто-пут где су радови у току, тај што је изазвао удес није имао возачку и пијан је сео за волан. Још се боре за његове. Они су отишли у хотел и јутрос су кренули на пут према Диселдорфу, требало је да стигну на авион – рекао је Богдан Маркота власник клуба у ком су наступали синоћ.

Према првим информацијама, удес се догодио када је при великој брзини дошло до судара „мазде“ и „сеата“ у коме је био Шабан Шаулић, што је узроковало скретање и ударање у банкину.

На месту несреће уочљиви су језиви призори. Каросерије оба аутомобила су потпуно уништене, стакла полупана, а возила готово непрепознатљива.

За време трајања испитивања несреће је аутопут А2 у правцу Дортмунда је привремено затворен на пет сати.

 

Извор: Ало