Издвајамо Србија

БОРБА ЈОШ ТРАЈЕ: Неда Арнерић у ТЕШКОМ СТАЊУ, лекари чине све да јој помогну!

Фото: Јутјуб

Борба и даље траје

Неда Арнерић, позната српска глумица, у тешком је стању након што је синоћ збринута у Војномедицинској академији (ВМА), сазнаје Блиц.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Она је у тешком стању и лекари чине све да је спасу. Добија сву неопходну терапију и медицинску негу“, наводи извор „Блица“ из те установе.

Он додаје да је глумица синоћ примљена у тешком стању.

Лекари ипак синоћ нису могли да дају никакве прогнозе здравственог стања Неде Арнерић, осим да добија сву неопходну негу и терапију.

Глумица је синоћ око 21 сат пребачена у ВМА.

Да нешто није у реду, схватио је глумичин брат, који ју је упорно звао телефоном и није могао да је добије.

Одмах је са браваром отишао у стан своје сестре, обили су браву и затекли познату глумицу на поду.

„Неду су затекли како лежи на поду. Екипа Хитне помоћи убрзо је дошла по позиву и Неда је превезена у ВМА“, наводи извор „Блица“.

За сада нема више детаља о узроцима због којих је Неди Арнерић позлило. Подсетимо, средином децембра прошле године преминуо је Недин супруг др Милорад Мештеровић, а о информација о томе доспела је у јавност у јануару, јер је Неда то испричала тек најближем кругу пријатеља.

Како преноси агенција Тањуг, Неди Арнерић је прошле године на Фесту уручен „Београдски победник“ за изузетан допринос филмској уметности, а на овогодишњем Фесту се приказује филм „Алекси“ Барбаре Векарић, у коме игра позната глумица.

 

Извор: Блиц/Р.Ј.