Издвајамо Регион

ЦЕО СТУДИО ЗАНЕМЕО ПОСЛЕ РЕЧИ ПРОФ. АБРАМОВИЋА: Рат је почео ’84. у Сарајеву после једног ТАЈНОГ САСТАНКА! (ВИДЕО)

Проф. др Велимир Абрамовић изнео је недавно несвакидашњу теорију да је заправо рат на овим просторима почео 1984. после једног, мање познатог догађаја који се десио у Сарајеву те године.

– Анатол Франс је написао роман о Бенџамину Дизраелију, некадашњем премијеру краљице Викторије. Запањиле су ме две реченице које је Дизраели изговорио а за које мислим да су тачне. Он је наиме рекао да Европом владају тајна друштва и када би народ знао како изгледају људи који заиста имају моћ, народ не би веровао. Када је почео овај рат, гледано са езотеријског становишта? Па почео је 1984. године када су у већници у Сарајеву донете заветне свеће које нису паљене од Првог светсклог рата. Донела их је госпођа Вандербилт – почео је причу Абрамовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Абрамовић је, гостујући у Ћирилици, рекао да се те ноћи одржао један важан састанак.

– Тамо је био масонски састанак који је трајао целу ноћ. О томе су чак и новине писале па је била изјава тадашњег градоначелника Сарајева који је рекао – Цео свет је ноћас био у Сарајеву а мене нико није обавестио али имамо своје очи и уши. На том састанку су били тадашњи норвешки краљ Олаф В, војвода од Кента, садашњи цар Јапана Акихито, додуше тада јке био принц – испричао је Абрамовић.

Абрамовић је потом указао на једну велику заблуду у коју су многи веровали.

– Ми смо сви мислили да када је умро Јосип Броз Тито да су сви они људи из страних држава дошли због њега. А они су дошли на крај једног пројекта како би отворили једну потпуно нову страницу. Знате, историјске догађаја не можете познавати без познавања историје езотеријских идеја. Ево нпр. Молитвени доручак у Америци. Сви мисле да то председник САД зове људе на тај доручак, а заправо их позива Методистичка црква. Њу је тамо основао један Норвежанин, монах – рекао је он.

 

 

Извор: Курир/srbijadanas.com