Издвајамо Србија

ЦРНЕ СЛУТЊЕ! Шабан се ОВОГА највише плашио, а то га је на крају и УБИЛО! Пре 3 године поверио се водитељки!

Црна слуитња се обистинила!

Краљ народне музике, Шабан Шаулић је након тешке саобраћајне несреће у Немачкој, преминуо у болници услед компликација са срчаном аортом. Певач је и раније имао проблема са здрављем, што је открио у једној емисији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, покојни певач је 2016. године причао о проблему због ког је имао хируршку интервенцију.

„Ја нисам знао да та стомачна аорта не боли. Случајно сам то открио, тј. моја докторка која ради у Хитној помоћи. Она је случајно када сам дошао са свирке у Паризу рекла да јој је нешто сумњиво. „Ја сам дошао да ме потхраниш, да ми даш инфузију“, рекао сам јој, али је она хтела да ме прегледа. Одвела ме код доктора, ком је та стомачна аорта била сумњива. Моја кућна пријатељица и докторка Бранка помогла ми је највише на свету, увек ме вади што се тиче здравља, она то часком завршава“, рекао је Шабан у емисији „Из профила“ и додао:

„Видели су људи да то није добро, преноћио сам у болници, а доктор је требало да ме оперише. Свашта су ми радили, крв су ми узимали једно 7 пута. Нисам им дао осми пут, рекао сам да су „дракуле“ (смех). Човек је дошао сутрадан и рекао да то није ни близу операције. Ја сам био сав срећан што идем кући. Након годину дана, стомачна аорта се увећала, а не дај Боже да пукне. Да си на операционом столу, нема шансе да преживиша ако пукне. Имао сам среће да је толико порасло да је морало да се оперише. Мој зет Бата Мирковић је нашао све живе у Италији где само то раде и најбољи су. Рођени син ми се не би нашао као што ми се он нашао. Долазио је у болницу и када се задња визита заврши одлазио је на спавање. Све време је био присутан, а игром случаја доктор навија за тај тим где игра, па му је дао дрес. Ја сам добио локалну ињекцију, ништа нисам осетио, комуницирао сам са свима, а операција је била 100 посто успешна.“

 

Извор: Ало/А.К.