Издвајамо Србија

„ИЗВИНИТЕ, ПУСТИТЕ МЕ!“ Проговорио КОМШИЈА који је спасао живот Неди Арнерић: Усред ноћи чуо се ЈЕЗИВ КРИК!

Фото: Јутјуб

Приликом пада извлачио је даском за пеглање

Неда Арнерић пронађена је синоћ у свом стану, у потпуно бесвесном стању и моментално је пребачена у болницу. Њу је пронашао брат ком је било сумњиво што се не јавља на телефон. Како је за Ало.рс рекао извор из болнице, Неда је попила недозвољено и врло лако смртоносну комбинацију, а сада се налази у тешком стању и лекари се боре за њен живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, Неди ово није прва ситуација где се бори да преживи. Пре две године, глумица је пала са лименог крова и имала је тешке повреде. И тада се спекулисало да је глумица желела да науди себи.

Тада су јој у помоћ притрчале комшије, а један од њих је и испричао детаље те незгоде.

Он је испричао како је у пола ноћи чуо језив прасак и крик, а потом изашао на терасу. Видео је тело и узео даску за пеглање да би је извукао.

„Заправо, дечко који је пушио на тераси угледао је тело и рекао ми. Изашли смо обојица и видели шта се десило. Узели смо даску за пеглање и почели да је извлачимо“, причао је тада комшија за Телеграф.

„Рекла је само: „Извините, пустите ме“.“

„Није имала крви, није имала видљиве повреде и била је свесна. Такву ју је одвезла и Хитна помоћ“, прича А.Н. за Телеграф.

Према његовим речима, ништа чудно у последње време није примећено у Недином понашању. Била је увек ведра, насмејана, увек би се јавила.

На питање да ли је и њен супруг помогао у њеном спасавању каже да није, већ да је само рекао да је пустимо, јер ће ускоро доћи Хитна помоћ.

 

Извор: Р.Ј./Ало