loading...
Издвајамо Србија

“ИЗВИНИТЕ, ПУСТИТЕ МЕ!” Проговорио КОМШИЈА који је спасао живот Неди Арнерић: Усред ноћи чуо се ЈЕЗИВ КРИК!

Фото: Јутјуб

Приликом пада извлачио је даском за пеглање

Неда Арнерић пронађена је синоћ у свом стану, у потпуно бесвесном стању и моментално је пребачена у болницу. Њу је пронашао брат ком је било сумњиво што се не јавља на телефон. Како је за Ало.рс рекао извор из болнице, Неда је попила недозвољено и врло лако смртоносну комбинацију, а сада се налази у тешком стању и лекари се боре за њен живот.

Међутим, Неди ово није прва ситуација где се бори да преживи. Пре две године, глумица је пала са лименог крова и имала је тешке повреде. И тада се спекулисало да је глумица желела да науди себи.

Тада су јој у помоћ притрчале комшије, а један од њих је и испричао детаље те незгоде.

Он је испричао како је у пола ноћи чуо језив прасак и крик, а потом изашао на терасу. Видео је тело и узео даску за пеглање да би је извукао.

“Заправо, дечко који је пушио на тераси угледао је тело и рекао ми. Изашли смо обојица и видели шта се десило. Узели смо даску за пеглање и почели да је извлачимо”, причао је тада комшија за Телеграф.

“Рекла је само: “Извините, пустите ме”.”

“Није имала крви, није имала видљиве повреде и била је свесна. Такву ју је одвезла и Хитна помоћ”, прича А.Н. за Телеграф.

Према његовим речима, ништа чудно у последње време није примећено у Недином понашању. Била је увек ведра, насмејана, увек би се јавила.

На питање да ли је и њен супруг помогао у њеном спасавању каже да није, већ да је само рекао да је пустимо, јер ће ускоро доћи Хитна помоћ.

 

Извор: Р.Ј./Ало

loading...