Издвајамо Србија

ЈЕДИНИ ЖИВИ СВЕДОК СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ ШАБАН ПОГИНУО ПРОГОВОРИО: Шаулић је изашао из аута, па…

Фото: Јутјуб

Кум Шабана Шаулића, Слободан Бобан Стојадиновић, једини је преживели из аутомобила у којем су кобног 17. фебруара трагично настрадали краљ народне музике и његов возач Мирсад Керић.

У потресној исповести из болничке постеље проговорио је о свему, па у јавност изнео још шок детаља језиве саобраћајке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Лежим у кревету, тако рећи не могу да устанем. Терају ме да шетам да не би добио упалу плућа. На силу морам да устанем, плачем на сав глас и урличем од бола. Морам да станем и да се усправим да би боље дисао, јер када лежите у постељи прикујете се за постељу. То отежава рад плућима, онда тромбозе, онда ме на силу терају да устанем. Ноге не могу да померим због карлице, јер ми је пукла“, тихим гласом говорио је Слободан.

Фото: Фејсбук принтскрин

„Изашао је (Шабан Шаулић) из аутомобила, седео на некој огради, држао се за стомак или не знам где. Рекао је да му је лоше, прикључили су га на апарате, видели да губе притисак али нису знали где. Пошто није имао спољашње крварење, знали су да је унутрашње. Позвали су хитно хеликопетер који је слетео, на апарате и у болницу. Јуче ме је посетио дежуран доктор који је био на лицу места да нас збрине и рекао да је Шабан био при свести током читаве ситуације“, закључује он.

Иначе, први резултати обдукције Шабана Шаулића су стигли, а према наводима немачких медија, Шабан јесте преминуо од последица тешке саобраћајке која се догодила 17. фебруара 2019. године.

„Те повреде изазване несрећом јесу изазвале његове смрт. Повреде су биле толико велике, да све и да су га оперисали, не би успели да му спасу живот. Осим тога, нема знакова да није имао појас“, наводи се у саопштењу полиције до којег је дошао немачки сајт Неуе Wестфалисцхе.

Извор: Курир.рс/Блиц