Издвајамо Србија

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ШАБАНОВОГ КУМА: Секли су ауто да нас извуку! Ја сам ПАО У НЕСВЕСТ ОД БОЛА, било је СТРАШНО! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Спекулише се да је срчани удар, не знам, не сећам се ја сам био у несвести. У једном тренутку сам се пробудио, када су секли ауто и вадили нас из њега, рекао је за телевизију Пинк, кум породице Шаулић, Слободан Стојановић

Кум породице Шаулић, Слободан Стојановић, налази се у болници у Немачкој, где је смештен након тешке несреће, која је нажалост била кобна по нашег познатог певача, а његовог кума, Шабана Шаулића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видно потрешен, у изјави за телевизију Пинк, рекао је да се не сећа како се тачно догодила несрећа, јер се одмах, од силине одарца онесвестио.

– Био је везан, и ја се искрено плашим да је од силине ударца повредио аорту коју је оперисао. Спекулише се да је срчани удар, не знам, не сећам се ја сам био у несвести. У једном тренутку сам се пробудио, када су секли ауто и вадили нас из њега – рекао је Стојановић.

Како каже, видео је како доктори покушавају да оживе Мирсада.

– Чуо сам како кажу да спава, и да треба да га пробуде, и онда сам се поново онесвестио – рекао је Стојановић.

Подсетимо, Шабан Шаулић јуче је настрадао у саобраћајној незгоди у Немачкој, када се у аутомобил у ком је био закуцао тридесетчетворогодишњи возач, који је својим возилом управљао у алкохолисаном стању, без дозволе. Спасилачке екипе брзо су изашле на место несреће, али Шаулићу није било помоћи.

 

Извор: Информер.рс/Пинк.рс