Издвајамо Србија

ЈЕЗИВЕ ДО САДА НЕОБЈАВЉЕНЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Ево шта је остало од аутомобила у ком је Шабан доживео ТРАГЕДИЈУ! (ФОТО)

Туга!

Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је јуче приликом саобраћајне несреће у Немачкој. Звезда народне музике у колима је, према незваничним информацијама, био са возачем и кумом који су том приликом повређени, а несрећа се догодила у околини Билефелда у којем је певао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након несреће певач је хитно пребачен у болницу, након чега је подлегао повредама. Несрећа се догодила јутрос око 6:50, када се Шабан враћао са наступа.

Приликом саобраћајне несреће Шаулић је седео на месту сувозача, а у њих се закуцао возач Мазде (34) који је том приликом био у алкохолисаном стању и возио без саобраћајне дозволе.

Немачки портал „Неуе Wестфäлисцхе“ објавио до сада невиђене фотографије са места несреће. Фотографије пголедајте ОВДЕ.

Возач „мазде“ који је изазвао удес у коме је погинуо певач Шабан Шаулић, прво је полицији тврдио да је „сеат“ у коме се налазио певач заправо изазвао саобраћајку.

Ове тврдње пренео је сајт немачки сајт Из.де. Тридесетчетворогодишњи возач „мазде“ који је био у алкохолисаном стању и возио без возачке дозволе тврдио је да је возач „сеата“ изгубио контролу над возилом, те да он „није могао да избегне препреку, па је отпозади ударио у њих“.

При снажном удару, пртљажник малог белог аутомобила „изгужвао се као хармоника, све до задњег седишта“, преносе немачки медији. Оба возила су нагло скренула удесно са колосека и зауставила се једно наспрам другог након што су ударила у банкину између супротних трака.

Истрага је доказала ко је крив. Наиме, 34-годишњи мушкарац из Гитерслоа својом “маздом 6” налетео је на возило “сеат ибица” из Офенбаха, које се кретало испред њега, и да су возила тек након тога скренула са траке и ударила у банкину, преноси лз.де. Шабан Шаулић, који се налазио на месту сувоузача у „сеату“ погинуо је, док су његов возач и трећи путник били повређени.

Истрага је показала да је 34-годишњи мушкарац из Гитерслоа био под јаким дејством алкохола и да није имао возачку дозволу. Возачу “мазде” је извађена крв, а оба возила су заплењена за потребе истраге. На месту несреће уочљиви су језиви призори. Каросерије оба аутомобила су потпуно уништене, стакла полупана, а возила готово непрепознатљива.

 

Извор: Ало.рс/А.К.