Издвајамо Србија

ЉУДИ, ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ НАЈВЕЋА ЗВЕЗДА У СРБИЈИ! УЗВИКНУЛА ЈЕ, А ОНДА ЈЕ ШАБАН УМРО… Наша медицинска сестра била уз Шаулића

Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој.

Заједно са Шабаном Шаулићем у возилу које је кренуло пут аеродрома били су његов кум Слободан Бобан Стојадиновић и музичар Мирсад Керић. Према незваничним информацијама, они су после наступа у Немачкој отишли у хотел, а из хотела су кренули пут Диселдорфа негде око четири ујутру, где је требало да се укрцају на лет за Београд.

Приликом судара, Шабану је пукла срчана аорта и у бесвесном стању је превезен у болницу. Тамо га је одмах дочекао тим лекара који су се борили за његов живот – испричао је са жаљењем Марката који каже да ништа није наслућивало на овакву тугу.

Када је Шабан стигао у болницу једна од медицинских сестара, која је, испоставаило се убрзо, са подручја бивше Југославије, одмах га је препознала и вриснула.

– Људи, овај човек је највећа звезда у Србији! – викнула је докторима, међутим стручни тим, иако је давао све од себе, нажалост није успео да му спасе живот.

Возач који је управљао возилом у коме су били Шаулић и Мирсад Керић, тренутно је у критичном стању и лекари му се боре за живот, док је певачев кум Боби задобио прелом три ребара и поломљени су му зуби.

Немачки медији пишу да је саобраћај дуго после несреће био заустављен, као и да су ватрогасне екипе једва извукли повређене из аутомобила.

– Спасилачка служба добила је јутрос (17. фебереуара) око 6.50 сати да се на ауто-путу А2 у правцу Дортмунда десио тежак удес у којем су учествовала два возила – објавио је портал Wестфален-блатт.де о саобраћајној несрећи у којој је живот изгубио популарни певач. До 9.30 часова пут је био непроходан, пошто су ватрогасци два сата четворо повређених људи извлачили из смрсканих кола.

Фото: Јутјуб

Преме незваничним информацијама, Шабан Шаулић требало би да буде сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

 

Извор: Курир.рс