Издвајамо Србија

ЉУДИ, ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ НАЈВЕЋА ЗВЕЗДА У СРБИЈИ! УЗВИКНУЛА ЈЕ, А ОНДА ЈЕ ШАБАН УМРО… Наша медицинска сестра била уз Шаулића

Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој.

Заједно са Шабаном Шаулићем у возилу које је кренуло пут аеродрома били су његов кум Слободан Бобан Стојадиновић и музичар Мирсад Керић. Према незваничним информацијама, они су после наступа у Немачкој отишли у хотел, а из хотела су кренули пут Диселдорфа негде око четири ујутру, где је требало да се укрцају на лет за Београд.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Приликом судара, Шабану је пукла срчана аорта и у бесвесном стању је превезен у болницу. Тамо га је одмах дочекао тим лекара који су се борили за његов живот – испричао је са жаљењем Марката који каже да ништа није наслућивало на овакву тугу.

Када је Шабан стигао у болницу једна од медицинских сестара, која је, испоставаило се убрзо, са подручја бивше Југославије, одмах га је препознала и вриснула.

– Људи, овај човек је највећа звезда у Србији! – викнула је докторима, међутим стручни тим, иако је давао све од себе, нажалост није успео да му спасе живот.

Возач који је управљао возилом у коме су били Шаулић и Мирсад Керић, тренутно је у критичном стању и лекари му се боре за живот, док је певачев кум Боби задобио прелом три ребара и поломљени су му зуби.

Немачки медији пишу да је саобраћај дуго после несреће био заустављен, као и да су ватрогасне екипе једва извукли повређене из аутомобила.

– Спасилачка служба добила је јутрос (17. фебереуара) око 6.50 сати да се на ауто-путу А2 у правцу Дортмунда десио тежак удес у којем су учествовала два возила – објавио је портал Wестфален-блатт.де о саобраћајној несрећи у којој је живот изгубио популарни певач. До 9.30 часова пут је био непроходан, пошто су ватрогасци два сата четворо повређених људи извлачили из смрсканих кола.

Фото: Јутјуб

Преме незваничним информацијама, Шабан Шаулић требало би да буде сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

 

Извор: Курир.рс