Издвајамо Србија

ЛУЧИЋ ОТКРИО ШОК ДЕТАЉЕ: Вучић не сме да изда КиМ, плаши се Путина и одреда СМРТ ШПИЈУНИМА а Тачи је руски човек (ВИДЕО)

Гост емисије Ауторитет био је наш познати писац и публициста Дејан Лучић.

Лучић тврди да је Вучић избегао да одговори на питање Путина приликом посете Србији, шта се дешава са српском војском која треба да буде распоређена на граници са Албанијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он наводи да би СПЦ у сарадњи са руском православном црквом могла да уради много тога да помогне српском народу и да у све манастире на Косову и Метохији пошаље бар по 50 спремних монаха, како би сваки наш манастир постао тврђава спремна да попут Шаолина брани Србе што је сугерисала РПЦ а наша војска и полиција би морале да се врате на КиМ.

Путинова посета није била посета Вучићу, него српском народу, и он је јасно поручио да Русија стоји и поштује вољу народа, као и Резолуцију 1244, те да је Косово Србија а онај који би да трампи део КиМ за други део, да размењује територију крши Резолуцију 1244, ради против народа, а ако да Косово онда по истом сценарију иду Санџак, Рашка и Војводина, каже Лучић.

Вучић би у случају да потпише предају Косова изашао на изборе и изгубио, а онда побегао јер му то нуди Запад, међутим он зна да му тамо не би било добро. Путин му је у аутомобилу приликом посете рекао „дечко доста си ме завитлавао, или ћеш да радиш оно што смо се договорили, или губиш подршку“. Србија има подршку Русије да војно брани Косово и случају напада на Србе, добили би смо наоружање, стигло би путничким авионима, али је проблем наша држава. Ми смо одбили тенкове, које је Русија хтела да нам поклони и купићемо неке европске који ништа не ваљају, да би неко ставио паре у џеп, тврди Дејан Лучић.

Трамп неће да се меша у сукоб Срба и Албанаца, прича да ћемо се мирно разграничити са њима и наставити да живимо као сав нормалан свет, је иста као и она прича 5. октобра да ће нам бити боље кад скинемо Милошевића, то је бајка, ми смо тада окупирани. Вучић сад зове Трампа да дође како би га бранио од Путина, јер можда жели да изда Косово али нема тог човека, који се не плаши руске обавештајне службе и њиховог одељења „Смрт шпијунима“, Руси кад реше некога да ликвидирају, ту нема полуотрованих попут Скрипаља, тако да Вучић не сме да изда КиМ, јер се плаши Путина, каже Лучић.

Вучић мора да остане патриота како би сачувао главу, у супротном Путин ће индиректно послати поруку да је издајник, и ту поруку ће схватити Вучићево обезбеђење, наводи он.

Србија морта да има спремне јединице и јаку војску, за случај да дође до рата а ја као стара гарда знам да ако држава нема јаку војску, буде поједена од друге државе. Формирана „војска Косова“ и албанска војска немају снагу да се супроставе Србији, јер ми са резервистима имамо преко 100 000 војника и довољна је само наредба врховног команданта „ожежи“, каже наш публициста.

Вучић добро ради што замајава цео свет, а Тачи је руски човек и он све ради у договору са Вучићем, они се састају у Њујорку, Бриселу и договарају а време ради за Србију, открива Лучић.

Шта је још рекао погледајте у емисији:

 

Извор: Србија јавља