СРБИЈА ЈАВЉА

МИЛО ЈЕ РЕКАО ДА САМ ДРАГУЉ! Позната певачица открила детаље романсе са Ђукановићем: Слао је хеликоптере и авионе по мене!

Фото: Јутјуб

Певачица Јасна Миленковић Јами била је популарна како у земљи, тако и у региону, а не крије да је тада завела председника Црне Горе Мила Ђукановића, па је исрпичала неке детаље ове несвакидашње романсе
„Мила сам упознала у хотелу „Црна Гора“ у Подгорици. Тамо сам певала на забавама у „зеленом салону“.

Била сам провокативна, интригантна за Црногорце. Често сам ишла тамо и поносна сам на то, јер је то један… ма, предиван део мог живота! Те забаве су почеле 1991. и певала сам тамо наредне четири године. Црногорски политички врх је често долазио. Упознала сам их све, па и Мила“, објаснила је Јами.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Врло сам интересантна људима, поготову кад се мало откачим и почнем да се зезам, причам шатровачки. Вероватно сам и психички и физички била тотално другачија од неких жена које је Мило до тада познавао. Обично седнем за сто с њих двадесетак и почнем да се зезам, да се смејем, а њих је то, по свему судећи, одушевљавало. Мило ми је рекао да сам драгуљ!“, додала је певачица.

Фото: Јутјуб

Ни причу о приватним авионима и хеликоптерима, Јами није порекла.

„Па, било је! Заслужила сам! Сећам се ситуације кад сам позвана на неки наступ у Црну Гору, а тада сам била на Копаонику, па није постојала теоретска шанса да стигнем. Хеликоптер је дошао по мене и одвезао ме у Подгорицу. Што се тиче малих авиона, можда сам се размазила па сам рекла да ми се не путује великим авионима, и удовољавало ми се! И то је у реду, јер одлично радим свој посао“, похвалила се Јами.

Црногорски председник коме је Јами украла срце данас се налази у незавидној позицији јер грађани данима протестују у Подгорици због афере „Коверат“, која потреса Црну Гору.

Демократски фронт ће колегама из опозиције предложити да покрену поступак разрешења председника Црне Горе Мила Ђукановића, јер “крши Устав и недостојан је функције коју обавља”

 

 

Извор: Информер/Ало