Издвајамо Србија

Мина пала на колена поред Шабановог сандука, па зајецала, а онда се обратила Илди овим речима!

Мина Костић након сахране пустила Шабановој ћерки Илди потресну поруку!

На сахрани краља народне музике Шабана Шаулића, певачица Мина Костић пала је на колена поред ковчега, па зајецала. Наиме, певач је преминуо 17. фебруара у стравичној саобраћајној несрећи у Немачкој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Костићева се на сахрани срушила и није била у стању ниједну да проговори. Држала је руку преко очију и плака, малаксала од бола и туге.

Само пар дана након трагичног догађаја, Мина је путем друштвених мржа открила је да мисли на Шабанову ћерку Илду. Као неко ко је и сам остао без оца, посветила јој је баладу Кристине Агилере па напоменула да ћерке за својим очевима и те како пате.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Ово је заиста једна дирљива песма о ћерки и оцу… Зато бих је посветила Илди Шаулић и њеном вољеном оцу Шабану, кога на велику жалост више нема. Не знам зашто али ме јако подсећа на њих… Као и мог покојног оца… Зна се да све ћерке пате и те како за својим очевима- поручила је Мина.

Иначе, популарна певачица Агилера написала је песму „Хурт“ као сећање на свог оца. Једном приликом објаснила је да јој је веома жао што је њен отац пред смрт чуо како она пева о томе како је он малтретирао њену мајку. Певачица га је мрзела због тога, и све емоције преточила је у песму. Ипак, тешко јој пало што није имала прилику да му се извини и каже му да га још увек, без обзира на све, воли. Тако је настаала нумера „Хурт“.

 

Извор: srbijadanas.com