Издвајамо Србија

МИСТЕРИОЗНА СМРТ СВЕДОКА ОТКРИЛА ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ: Зоранов друг страшну тајну Јелениног убиства однео у гроб!

Фото: Јутјуб

Према речима извора, један од кључних сведока убиства Јелене Марјановић изненада је преминуо неколико месеци после њене погибије.

Извор тврди да се ради о мушкарцу из Борче који је био пријатељ из детињства Зорана Марјановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је био једна од најблискијих особа Зорана Марјановића и највероватније особа која је можда могла да зна нешто о злочину.

Фото: Јутјуб

Тај човек је био уз Зорана све до своје смрти. Учествовао је у потрази за певачицом. Такође, након Зорановог првог привођења он га је сачекао испред полицијске станице и све време је био уз њега, а био је у кући Марјановића када су инспектори претресали кућу – каже извор.

Његова смрт је за његове најближе била шок.

– Он је тог дана био у кафићу и када је пошао кући, одједном му се слошило. Пао је испред локала и преминуо на месту. Пре тога није имао здраствене проблеме, нити се жалио да му је лоше. Највероватније је умро од инфаркта. Иза себе је оставио породицу и мало дете – рекао је извор и додаје се да тај човек није умро, он би се „сигурно нашао на листи сведока“.

– Он је знао за већину дешавања у кући Марјановића, често је био са њима и у добру и у злу. Одлично је познавао Зорана јер су се дружили од малих ногу. Причало се да се он није одвајао од Зорана после Јелениног убиства, па су неки помислили да га је Зоран ангажовао као обезбеђење. Такође, он би вероватно био од помоћи у истрази, јер би могао да посведочи о односима између Јелене и Зорана, али и о самом злочину. Нажалост, све што је знао однео је са собом у гроб – наводи извор.

 

Извор: Курир/Д.С.