Издвајамо Србија

НА САХРАНУ ДОШЛА И ОНА! Нико не зна: Певачица је била Шабанова ВЕЛИКА ЉУБАВ, и небо је плакало са њом (ВИДЕО)

Туга.

Након трагичне смрти краља народне музике Шабана Шаулића почеле су у јавности да испливавају неке ствари из његовог приватног живота за које се до тада није знало. Како „Пинк.рс“ сазнаје, пре него што је оженио супругу Гордану, Шабан је волео Милену Плавшић, тада младу и талентовану певачицу из Босне, а сада велику певачку звезду раскошног гласа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О њиховој љубави се мало зна, али упућени у Шабанов живот тврде да је она била велика и да су Милена и Шаулић требали да је крунишу браком.

Шабан и Милена су се јако волели. То је била младалачка љубав. Требали су и да се венчају. Он је већ био популаран, Милена на почетку своје каријере. Шта се ту после десило нико не зна. Али он је после упознао Гоцу која је пленила својом лепотом и убрзо су се венчали – каже наш извор који је инсистирао на анонимности.

Милена и Шабан су ипак свој однос обновили после више година, али само као пријатељи и колеге. Чак су и 2001. снимили дуетску песму “Веруј ми”, а певачица се појавила и на сахрани, видно скрхана и утучена.

У изјави за портал „Пинк.рс“ Плавшићева није желела много да коментарише своју љубав са преминулим краљем народне музике.

Ја никад нисам причала о томе, нема потребе ни сада, у оваквом тренутку, све што могу да кажем јесте да сам га ја познавала као колегу и био ми је веома драг и ово је велика туга. Жао ми је што није испунио своју највећу жељу, а сигурна сам да је све жеље испунио, а то је била да ожени сина Михајла. Придружујем се свима у жалости за њим – рекла је кратко Милена.

 

Извор: Пинк.рс/srbijadanas.com