Издвајамо Србија

НАЈТУЖНИЈИ ТРЕНУТАК: У филму о покојном Шабану, приказани последњи моменти певачевог живота и како је краљ ИЗГУБИО ЖИВОТ!

Шабан Шаулић је имао каријеру о каквој већина његових колега може само да сања, а његов живот био је толико богат, да би могао да послужи и холивудским сценаристима да се о њему сними филм.

Но како је његова породица још пре неколико година препознала потенцијал за екранизацију живота краља народне музике, такав подухват је одавно био у плану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пре готово три године, на идеју Шабановог ПР тима и најближих чланова породице, Шаулић је пристао да сними биографски филм у којем би открио велики део свог живота о којем публика није толико знала. Но како је имао превише пословних обавеза, снимање филма се пролонгирало. Ипак, породица Шабана Шаулића сада је више него одлучна да снимање приведе крају, те да монтира све оно што је забележено у 50 година дугој каријери покојног певача.

Гоца верује да је Шабан на путу

Туга у дому породице Шаулић не престаје, а најтеже се бори Гордана, супруга покојног певача, која никако да прихвати сурову чињеницу да њеног мужа више нема. – Она се не мири са чињеницом да Шабана више нема, понекад прича да верује да је Шабан на путу и да ће доћи сваког часа, те да ће је назвати телефоном, а кад прође дејство таблета за смирење, криви себе за његову смрт и говори да је требало да му забрани да отпутује у Немачку – испричао је недавно блиски пријатељ породице Шаулића за „Ало!“.

– Они желе да се одуже Шабану за све што им је пружио у животу, па ће за два месеца почети са монтирањем материјала, заједно са целим тимом који је ангажован да ради на овом пројекту, јер не желе да им нешто промакне – открива извор „Ало!“ и додаје:

– У филму о Шабану појавиће се и велики број његових колега, који ће открити мање познате детаље из његовог живота и испричати анегдоте које их подсећају на певача. Свакако, најемотивнији тренутак биће појављивање његове супруге Гордане, која ће причати о заједничком животу са Шабаном и свему ономе што је прошла са њим за 44 године брака. Она ће причати о успонима и падовима у њиховом односу, о томе како су одгајали децу, а тада ће и открити како се осећа после Шабанове смрти, јер нема у плану да се оглашава у медијима и даје интимне исповести. Она сматра да би тиме нарушила дивно сећање на свог мужа и не жели да се њен бол провлачи свакодневно по новинама – каже извор „Ало!“.

Најболнији тренутак за све свакако ће бити последња сцена коју ће публика имати прилику да види.

– Колико знам, филм ће се завршити тако што ће бити приказане фотографије и видео-материјал са места саобраћајне несреће у којој је Шабан изгубио живот. То је свакако најболнији тренутак за све, али тим који ради на пројекту сматра да тај део никако не би требало избећи – тврди извор „Ало!“.

 

Извор: Весна Ђорђевић/Ало