Издвајамо Србија

НАКОН САОПШТЕЊА ПОРОДИЦЕ ШАУЛИЋ, ОГЛАСИО СЕ И ШАБАНОВ ВАНБРАЧНИ СИН: Успео је да изусти ове три реченице

Фото: Јутјуб

Певач Шабан Шаулић трагично је настрадао у саобраћајној несрећи, када је на његов аутомобил у близини немачког града Билефелда, налетело друго возило при огромној брзини.

Шаулић је након несреће пребачен у болницу, где су се лекари до последњег тренутка борили за његов живот, али је певач подлегао повредама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сахрањен је јуче на Новом гробљу у Алеји заслужних грађана, а на вечни починак испратили су га породица, пријатељи, колеге као и бројни поштоваоци певачевог лика и дела. На сахрани се појавио и Шаулићев син из ванбрачне заједнице, Роберт Шаулић из Зрењанина кога је Шабан направио само неколико месеци пре него што је упознао своју супругу Гордану Шаулић.

Робертово појављивање на очевој сахрани изазвало је велику пажњу јавности, а ми смо Шаулићевог ванбрачног сина, позвали да би са њим поразговарали о свему ономе што се дешавало протеклих недељу дана. Међутим, Роберт није био спреман да са нама подели своју тугу, а кратко је изустио:

– Памтићу Шабана по свему најлепшем, без обзира на све. Сада заиста нисам у стању да говорим, тешко ми је. Позовите ме неки други дан – било је све што је Роберт.

Шабан је више пута истицао да његов син Роберт није рођен из љубави и да га је направио у младости, али да је редовно испуњавао своје родитељске дужности и плаћао алиментацију, те да му је редовно слао новац. Једном приликом је чак и Робертовој мајци дао 100.000 марака да би она саградила кућу за себе и сина.

 

Извор: Пинк/srbijadanas.com