Издвајамо Србија

НИЈЕ ИМ НИ САУЧЕШЋЕ ИЗЈАВИО: Шабанова породица бесна на менаџера, не могу да му опросте КОБНУ ГРЕШКУ

Фото: Јутјуб

Велика трагедија.

Породица покојног Шабана Шаулића, који је погинуо у саобраћајки пре седам дана у близини немачког града Билефелда, наводно је огорчена и љута на менаџера Сабита Дервишевића што није послао возача и аутомобил по певача да га одвезе до аеродрома кобног јутра када се догодила несрећа, пише “Курир”.

Да је то урадио, краља народне музике на аеродром не би повезао клавијатуриста Мирсад Керић, који је трагично настрадао. Дервишевић је по усменом договору требало да обезбеди превоз Шаулићу и није било ни најмање сумње да ће он то испунити. Међутим, то се није десило, па је Керић, који иначе живи у Офенбаху, сео за волан свог “сеата” како Шабан не би закаснио на лет за Београд.

– Сабит је, као и много пута до тада, организовао Шабанов наступ у Немачкој и он је био у обавези да обезбеди авионске карте, смештај у хотелу, аутомобил и возача који ће га одвести од аеродрома до хотела и на место где наступа. До сада је увек тако било. Кад год је тамо певао, на аеродрому га је чекао неки велики аутомобил који му је био на располагању све док борави у Немачкој. Међутим, 17. фебруара ујутру возач и аутомобил једноставно се нису појавили испред хотела у којем је Шабан одсео, па је он морао да пробуди Мирсада Керића и да га замоли да га он одвезе на аеродром да не закасни на лет. Због тога је Шабан био јако љут, о чему је у првој исповести сведочио и његов кум Бобан Стојадиновић, који је био с њима двојицом у хотелу, а потом и у аутомобилу када се догодила несрећа – каже саговорник “Курира” близак породици покојног певача.

Од момента када се догодила несрећа, Сабит се наводно више није јавио Шаулићима, с којима је био близак јако дуго. Наводно им није изјавио чак ни саучешће поводом трагичног догађаја.

– Он се уопште није оглашавао. То је изненађујуће јер је деценијама сарађивао са Гоцом, а Шабана је увек називао пријатељем. Није послао чак ни поруку да изјави саучешће. Ипак, дошао је на Шабанову сахрану, али нисам видео да је пришао породици. Вероватно је чуо да су огорчени на њега јер није испоштовао договор – закључио је саговорник, док је породица Шаулић била недоступна за коментар.

Сабит Дервишевић није коментарисао писање “Курира”.

 

Извор: Курир/srbijadanas.com

Loading...
Loading...