Издвајамо Србија

ОБЈАВЉЕН СНИМАК! Ово је тренутак када се Бабићев возач закуцао у „опел астру“ (ВИДЕО)

У четвртак је дошло до трагичне саобраћајне несреће на дољевачкој наплатној рампи у којој је смртно страдала Станика Глигоријевић (52) из књажевачког села Дебелица, а повређене су још четири особе међу којима и директор „Коридора Србије“ Зоран Бабић. За изазивање несреће осумњичен је Бабићев возач Д. С. (35), а ми смо дошли до ексклузивног снимка тренутка судара.

За изазивање несреће осумњичен је Бабићев возач Д. С. (35), а појавио се ексклузивни снимак тренутка судара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Возач Д. С. је управљао „шкодом суперб“ у којој се налазио Бабић када је на наплатној рампи уместо у канал у којем се путарина наплаћује електронски, ушао у онај где се плаћа готовински и ударио у „опел астру“ на чијем је задњем седишту седела несрећна Станика.

Од силине ударца који је буквално разнео задњи возила, Станика је преминула на лицу места а из гомиле згужваног метала морали су да је извлаче ватрогасци.

Тешко је повређена и њена сестра М. А. (54) која је била на месту сувозача док је њен зет С. А. (48) задобио лакше повреде. Лакше је повређен и С. С. ( 64) који је био за воланом свог „фолксваген пасата“ када га је отпозади услед ланчаног судара ударила „опел астра“.

Бабић је, како се сазнаје, задобио прелом бутне кости и повреду унутрашњих органа и пребачен је у Клинички центар у Нишу.

 

Извор: Д.К./Ало