Издвајамо Србија

ОБРТ – ЈА САМ ВОЗИО ШАБАНА! После менаџера јавио се СВЕДОК који зна шта се десило ПРЕ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ

Затекао све!

Породица покојног Шабана Шаулића, који је погинуо у саобраћајки пре седам дана у близини немачког града Билефелда, огорчена је и љута на менаџера Сабита Дервишевића, јер је по усменом договору требало да обезбеди превоз Шаулићу. Сада се и он огласио са тврдњама како он није крив.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сабит истиче да Шабанова удовица Гоца зна о чему се ради, као и да су они били једини шефови екипе која је ишла на наступ. Он је истакао како многе ствари зна, али да није ред да о њима говори сада након што је Шабан погинуо.

– Ја добро знам све, како је дошло до тога да он лети за Дизелдорф, а није ни време, ни место, ни моменат, нити желим о томе да дискутујем док се не огласи Гордана Шаулић. Тај саговорник нека пита ко је одлучио – изјавио је Сабит за „Телеграф“.

Извесни Мицхаел Булић огласио се на Фејсбуку и истакао да лично је одвезао Шабана и његовог кума Слободана Стојадиновића за Билефелд.

– Ја сам лично ту ноћ одвезао Шабана и Слободана за Билефелд, пошто је Шабан одлучио да че спавати у хотелу у Билефелду, а не у Дизелдорфу у хотелу као што је договорено. Према томе, нико од нас није могао да ту нешто промени, нити Саша, нити ја који сам га требао вратити. Сама Шабанова одлука – пише у коментару.

 

Извор: srbijadanas.com