Издвајамо Србија

ОДМАХ ПОСЛЕ САХРАНЕ ГОЦА МОРА… Породицу преминулог Шабана НАКОН СВЕГА задесило и ОВО!

Фото: Јутјуб

Невоља никад не иде сама.

Гоца Шаулић са децом Михајлом, Санелом и Илдом пролази кроз пакао због смрти супруга Шабана Шаулића, а на сву муку мора да врати око 235.000 евра на име унапред договорених наступа, који су заказани малтене до краја ове године.

Loading...

Удовица краља народне музике, која је била и његов менаџер, узимала је 50 одсто од сваког уговореног наступа унапред, а од неких чак и цео износ.

– Гоца се питала за све када је Шабанова каријера у питању. Она је водила рачуна о финансијама и колико новца се узима за који наступ. Наравно да се цена разликовала када Шабан треба да пева у неком клубу, дискотеци или на приватном весељу. Он је био један од најтраженијих певача и његова цена је ишла од 10.000 до чак 30.000 евра по наступу. Некада је радио за гарантовани бакшиш, тако да су цене могле да достигну и до 50.000 евра по наступу, у зависности од места и врсте прославе. Међутим, последњих година он је проредио тезге и фиксирао цену, а новац је уговарала и узимала Гоца, јер је то била Шабанова жеља. Узимала је цео износ ако би наступ био близу, а ако је далеко, онда пола хонорара – прича за “Курир” добро обавештени извор.

Он каже да ће Шаулићева удовица вратити свима новац, а да је већ узела део за наступе који су уговорени до јесени, а то је око 235.000 евра.

– Гоца никада не би дозволила да било ком газди остане дужна. Она је одувек водила рачуна о томе да све буде максимално испоштовано, а нарочито сада не жели да остане било која мрља на имену њеног супруга, посебно не новчани дуг. Зато је одлучила да када прође сахрана и најтежи тренуци, ступи у контак са људима од којих је узела капару и врати новац. Иначе, то и јесте пракса код многих певача, да узимају новац и неколико месеци пре наступа како би се осигурали они, али и газде. Гоца је последњих година смањила Шабану број тезги на једну недељно, док је пре радио и по три пута седмично – завршава извор.

 

Извор: Курир/.srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...